Spagetti gombás-padlizsános raguval recept
Zsírszegény
A Spagetti gombás-padlizsános raguval hozzávalói:
1 nagy padlizsán,
20 dkg gomba,
1 fej hagyma,
só,
bors,
kakukkfű,
olívaolaj
1 csomag spagetti tészta,
reszelt sajt.
* Elkészítés:
A Spagetti gombás-padlizsános raguval elkészítési módja:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a ragut. A hagymát finomra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát. Barnulásig pirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ha a ragu elkészült, a tányérokba osztott tésztára halmozzuk, tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 11. 15:49
A spagetti gombás-padlizsános raguval elkészítési módja és hozzávalói.