Sote I. keresek szülész orvost!!! (beszélgetés)
Júúj, de jó!!! :-) Gratulálok!!! De jó Neked, hogy túl vagy rajta!!! És már babázhatsz!!! Szerintem is nagyon jó fej doki, bár még nem találkoztunk sokat!
Köszönöm, hogy írtál!!!! :-)
Szia!
Jól döntöttél Lázár dr-t illetően. Én 3 hete szültem nála, lombikosok vagyunk mi is. A placentám rossz helyen tapadt meg, emiatt kerültünk a SOTE-ra, és hozzá. A régi dokim ajánlotta őt. Nagyon nagy biztonságban éreztem magam a kezei között. Hihetetlen nyugodt és türelmes. Nem utolsó sorban nagyon lelkiismeretes is. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, és a továbbra is ő marad a nőgyógyászom.
Na ezt a műsort tuti megnézem majd. :) Sok sikert!
Szia én a Sote tel. számát illetve a Garamvölgyi mellékét tudom neked megadni.
459-15-00 és a 54278-as melléken elérhető, kedden és csütörtökön rendel.
Sziasztok!
Hogy lehet mihamarabb Garamvölgyi dokit elérni? Mármit maszek alapon, vagy a klinikán? mi kell hozzá? Mennyit kér?
Köszi a választ!!!
Köszönöm!!! :-)
Gratulálok a kisfiadhoz!!! :-)
Szia!
Gratulálok a babához!
Az én kisfiam is a SOTE I-en született, bár én nem vagyok pesti, de szülés előtt két hetet töltöttem a kórházban és ezidő alatt egyetlen olyan orvossal találkoztam akit nem ajánlanék (ő egy nőnemű lény). Egyébként bárkit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy jól döntöttél. Aki nekem első helyen állt, az Krasznai István, valamint Garamvölgyi Zoltán.
Minden jót nektek!
Szia!
Gratulálok!!Én is a SOTE I-en szültem. Mi is hasonló procedúrán mentünk keresztül és nekünk nagyon sokat segít Dr. Lázár Levente, nagyon emberséges és türelmes, és genetikus is. Nyugodt szívvel merem ajánlani.
Jó egészséget!
Üdv.
Először is gratulálok! (Nekem is lombik babáimat vannak :-))
Dr Krasznai Istvánt tudom nyugodt szívvel ajánlani.
Kedves, figyelmes, akapos és naprakész az újdonságok területén is. Mindent részletesen elmond, lerajzol (!), h a földi halandó is értse és dönteni tudjon, ha arra kerül sor.
Sok szerencsét!
Köszönöm! :-)
Nem, nem ott voltunk!
Szia,először is Gratulálok a babához, én is a Sote-ra járok Dr. Garamvölgyi Zoltánhoz. Szerintem ő nagyon jó orvos, sokan dicsérik, meg alapos is.
A Sote rep. osztályán csinálták neked a lombikot? Ott nem ajánlottak senkit?
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok!
A hatodik lombikra, 42 évesen sikerült áldott állapotba kerülnöm! :-)
Érthető, hogy a terhesgondozást, és a szülést nagy körültekintéssel, megfelelő szakmai háttérrel szeretném!
Olyan orvost keresek, aki nem rutin szerűen kezeli a kismamákat, pozitív hozzáállású, és emberi!
Tudja, hogy min mehettünk át, míg idáig eljutottunk, és, hogy tele vagyunk aggodalommal!
Ezért megpróbálja a legjobb körülményeket megteremteni, a kisbabánk várásának, és világra jövetelének!
Azért választottam a Sote I.-et, mert császármetszésre készülünk, és ott az apa velünk lehet, és átélheti Ő is a CSODÁT!
Várom a történeteiteket!
Előre is köszönöm a segítséget!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha van egy olyan ember a környezetemben, aki szülésznőnek, és orvostan hallgatónak adja ki magát, és közben nem is az?
- Mikor választottál szülész orvost? Sokat fizettél neki?
- Kistarcsai kórházban tud valaki ajánlani szuper szülész-nőgyógyász orvost?
- Győri nőgyógyászt, szülészorvost keresek! Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm :)
- Miskolc Megyei Kórházban dolgozó jó szülész orvost keresek
- Szülész orvost és szülésznőt keresek Nyíregyházán!