Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"? (tudásbázis)
75. d41005143d
2011. nov. 25. 11:35
edsere normalis csinalni,cukrot tegyel bele,s ne pedig sot,
74. reni79
2011. okt. 13. 10:47
Én csak édesen tudom megenni.A sós-savanyú nekem nem jó párositás!
73. DR.Perry
2011. okt. 13. 08:48
Ízlés szerint,van aki sósan,van aki édesen szereti.
72. 6ee0ffb012
2011. okt. 13. 07:52
Picit édesen :)) 30 éves koromig gyűlöltem ez a kaját,aztán rájöttem,hogy én meg tudom úgy csinálni,hogy finom legyen számomra is.
71. varga ágica
2011. okt. 13. 07:49
édes-savanyú,a tejfölbe tegyél egy teáskanál cukrot
70. globus
2010. márc. 14. 11:48
Mi semmilyen főzelékbe nem teszünk cukrot. Tészták közül is csak mákosra-diósra :) De ezek amúgy is a nyalánkság kategóriába esnek.
69. doboska.p
2010. márc. 14. 11:12
Én is édesen szeretem. Krumplival és főtt tojással...! Nyam
68. era06
2010. márc. 13. 21:14
savanykásan
67. a14deb9047
2010. márc. 13. 21:09
A cukor enyhíti a sóska folsav tartalmát.
66. a14deb9047
2010. márc. 13. 21:08
csipetnyi cukorral
65. Pocok:)
2010. jan. 13. 19:25
sóska édesen..spenót fokhagymásan sósan..
64. diorissimo88
2010. jan. 13. 18:59
Édesen!
63. 04f827001b
2010. jan. 13. 18:56
Sóska édesen?????????????
62. globus (válaszként erre: 2. - Edb6c38cef)
2010. jan. 12. 19:02
Tájegységenként változó lehet, a páromék rengeteg ételt cukorral ettek, tésztát, főzeléket, köztük még húsosakat is. Van, amiről sikerült leszoktatni :)
61. globus
2010. jan. 12. 18:57
Mi csak sóval ízesítjük főzéskor, és lisztes tejföllel habarjuk. El nem tudnám képzelni cukorral.
60. zebracsikó
2010. jan. 12. 18:52
ééédesen!!!
59. d345cbf72a
2010. jan. 12. 18:39
Én az édeskéshez szoktam hozzá, szerintem úgy a normális úgymond. Azon lepődtem meg, amikor a szakács férjem automatikusan sósra főzte, nagyon meglepődtem rajta, de még ő csodálkozott rajtam, mikor én említettem neki, hogy édesen szoktam enni.
58. d4a2436008
2009. dec. 14. 19:29
edeskes,savanykas
57. 874eb11dfd
2009. dec. 14. 19:11
na most megkívántam... :S
56. Majome22
2009. dec. 14. 18:53
édesen savanykás, savanykás és édes valahogy a kettő között. Én pl. a levest imádom jéghidegen még télen is nyáámíííííííííí
55. mreich
2009. aug. 14. 19:02
A sóskát én sok tejföllel, savanykásan szeretem. Rántásra teszem a megfőzött, felaprított sóskát, és jó sok tejfölt, esteleg tejet is teszek bele. Sóval, ízesítővel ízesítem.
54. ae0bfddd7a
2009. aug. 14. 10:40
Izlés dolga.
53. 95a0f7ade3
2009. júl. 8. 15:37
Mi édesen csináljuk, de a sóskának alapból van egy kis savanykás íze.
52. zebracsikó
2009. júl. 8. 15:20
édes :)))
hú, de szeretem!
51. NOA
2009. júl. 8. 13:57
pikáns legyen:)
50. d4a2436008
2009. júl. 8. 13:44
Elirtam, bocsika, savanyu-edes
49. d4a2436008
2009. júl. 8. 13:43
sos-edes
48. 2104cc91e8
2009. júl. 8. 12:49
Édes-savanyúra kell készíteni, de ahhoz, hogy ezek az ízek kijöjjenek, természetesen elegendő sót kell bele tenni!
47. direne
2008. nov. 29. 20:01
Mi is édesen esszük
46. SF
2008. nov. 29. 19:35
Leginkább ablakon átpaszírozva:-)))
Nálunk édeskésen készítik.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..