S.O.S.-szombaton fontos lagziba megyek, de a fodrászom kórházba került!Magamnak kell hajat csinálnom.. Segítsetek! (tudásbázis kérdés)
Jövő héten én is esküvőre megyek. Először vonatozok 8 órát a páromékhoz, onnan közösen megyünk tovább, úgyhogy esélyem sincs egy normális hajra...
Vékonyszálú, kevés, hullámos, vállig érő hajam van, magas homlokkal, nem tudom, mit lehetne kihozni belőle... Eddig rövid hajam volt, úgyhogy rutinom sincs :D
A hullámos frufrummal meg aztán végképp nem tudok mit kezdeni :D
Régen még vasaltam a frufrum, aztán elkezdett hullani, úgyhogy feladtam... De amúgy se maradna úgy, nagyon rakoncátlan... Összeugrik és eltűnik oldalra... :D
Én is azt mondom, hogy másik fodrászt kell keresni.
2 nap alatt simán találsz, hiszen annyi fodrász van mint égen a csillag!!!
Én azt csinálnám a helyedben, hogy oldalt elválasztanám cikk-cakk választékkel, oldalt szorosan lesimítanám, és hátul a fejem tetején egy kicsit feltupíroznám, majd ráfésülnék egy kicsit , hogy ne legyen kócoc hatása. Ezután fognám össze hátul lófarokba valami szép csattal.
Ez illik a korodhoz, és gyorsan meg is van.:)
Ma még gyakorolhatod:)
Miben tudnánk segíteni?
Mi az elképzelésed a frizurádat illetően?
Vágatni,festetni,becsavarni szeretted volna?
Mindenesetre én is csak azt tanácsolnám,hogy keress fel másik fodrászt.
Nekem is volt tíz éve hasonló szitum.
Bálba mentem,és az utolsó pár órába rohangáltam kozmetikushoz,mert nem ért rá a sajátom-de gyönyörűen kisminkeltek.Két nap alatt biztos találsz megfelelő fodrászt.
Szerintem is keress egy másik fodrászt! 2 nap alatt is lehet találni, van akihez bejelentkezés nélkül is lehet menni! Csak keresni kell!;)
Egyébként én is esküvőre megyek a hétvégén, én magamnak fogom becsavarni a hajam előző este. Nem tudom, hogy te mit akarsz csinálni a hajaddal meg mi áll jól, de nekem ez vált be.
További ajánlott fórumok:
- A fodrászom pár négyzetméteres szalonjába behozza betegen a...
- Mit kellene másképp csinálnom?
- Az oviba kellene valami sütit csinálnom, szerintetek mit süssek?
- Riportalanynak kértek. Mire számítsak, mit kell csinálnom?
- Mit kellene csinálnom?
- Szerintetek elfogadjak e egy állást, ami 10-30 ezer forinttal lenne több, azt kellene csinálnom amit az előző munkahelyen, hogy döntsek?