Mitől viszkethetek odalent? (tudásbázis)
2 alkalommal volt gombám eddig életem során, de az nem viszketett a csikló környékén, illetve nem csípte a canesten meg a mosakodó sem.
Lehet, hogy valami allergia, vagy az is lehet, hogy attól kaptál el valami nemibetegséget akivel együtt voltál.
A helyedben én rohannék orvos de mielőbb, mert sose tudni. Nehogy rosszabb legyen, fejezd be a kísérletezgetést, legyél jó magadhoz. És persze ne élj szexuális életet míg ez nem oldódik meg. Bár gondolom kedved sincsen rá most.
Intim mosakodót sürgősen elfelejteni.
törlőkendőt, színes/illatos betétet az ilyen típusú wc papírokat is.
Baba szappant javasolta nekem a dokim mosakodni vele.
Vírus ide vagy oda, doki...
A cickafark a NŐK (női bajok) növénye!
Főzz le belőle teát és irrigáld vele magad!
Én úgy szoktam borotválkozni, hogy a szőr nagyját levágom ollóval. Utána borotva. Semmilyen habot nem használok, elég a sima víz is. Esetleg meg lehet próbálni.
De menj el egy bőrgyógyászhoz (is).
Pont most fürödtem, persze használtam a mosakodót. Ma, hogy sokat vakartam, a krém is hihetetlenül csípett...
Holnaptól megpróbálom a langyos vizet.
Sajnos, mi itt nem tudunk neked segíteni, muszáj lesz orvoshoz menned.
Én nem használnék intim mosakodót, nekem attól mindig minden bajom volt. Ha pedig a Canesten krém csíp, azt is abba kellene hagynod.
Évek óta teafaolajat használok mosakodáshoz, még intim együttlét után is. Nekem egyedül az szokott használni, de volt aki írta, hogy allergiás rá. Talán egy próbát neked is megér. Vizes vattára szoktam cseppenteni 2-3 cseppet, azzal lemosakszom, majd sima vízzel lemosom. Gomba és baktériumölő - én esküszöm rá, sokszor húzott már ki a csávából és nem csak nőgyógyászati gondok miatt.
Fogékony vagyok sajnos a hüvelygombára, de ez már három hónapon belül a második, legalábbis gyanítom, hogy az. Ciki, nem ciki, leírom a tüneteim, hátha valaki tapasztalta...
A csiklóm és környéke viszket, a hüvelyem annyira nem (míg gombánál ez is jellemzőbb volt). Kenem Canesten krémmel naponta egyszer, csíp, mint az állat, pisiléskor is, mikor törlök :( intim mosakodót használok, de attól is szinte szétégek. Talán a borotva okozza? Különösebben nem fertőtlenítem, csak a szokásos öblítés. Vagy szexuális partner miatt? Egy jó másfél hete voltam először együtt valakivel óvszer nélkül, és egy 2-3 napja kezdődtek ezek a tünetek. Külalakra semmi sem látszik, az első napon fehér váladékot láttam a hüvelyem környékén, de azóta semmi. Nincs különösebb szag sem, ám ez az égés-viszketés megőrjít...
Tudom, menjek orvoshoz. Ha nem múlik, szeretnék is. De miért jön elő ennyiszer? Nincs diabéteszem, antidepresszánst és savlekötőt szedek, talán az hajlamosít? Baromi idegesítő :(