Sorozatos orgazmus (beszélgetés)
Ebben igazad van.
Nagyon is szükség van a saját testünk megismerésére, de ugyan annyira szükséges hozzá egy megértő és segítőkész partner!
Gratula hozzá és azt gondolom ez a legnagyobb dolog, hogy Te magad oldottad meg!
:)
Igen, egy pici mellett nagyon nehéz, de a kérdés az, hogy mikor mi mögé bújsz azért majd , hogy nehogy el kelljen menned szakemberhez!?
Ezt már nem lenne szabad halogatnod, szerintem!
Te ugyan olyan fontos vagy mint a gyereked vagy a férjed!!!
Egy picit sem érsz kevesebbet egyiküknél sem és valamit ne felejts el, minden családban annyi energia van amennyi az anyában, mert bárki bármit is mond a Nő az összetartója a családnak és ha te nem vagy rendben akkor a családod sincs!
Ez a bajaid forrása, hogy nem engeded el magadat, de miért?
Miért nem érzed magadat kívánatosnak?
Amúgy meg szerintem, hogy magadat izgasd vagy juttasd el oda a csúcsra kinek kellene izgatónak lenned?
Neked akkor minél előbb pszichiáterhez kellene fordulnod.
A szex nem bűnös tevékenység, természetes dolog. Az orgazmusra éppen úgy szüksége van az embernek, mint az evésre, ivásra, alvásra.
Miért nem érzed kívánatosnak? Mi a probléma a külsőddel?
Miért nem tudod elengedni magad a párod előtt? Ez a sok gátlás mitől alakult ki benned? A neveltetésedből származik, esetleg vallásos vagy, vagy csak szimplán ilyen visszahúzódó típus?
A legjobb és legbiztosabb módszer az orgazmus elérésére az lenne, ha saját magadat izgatnád. Ha a párod előtt nem is csinálod, tedd akkor mikor senki sincs otthon a lakásban, csak magadra tudsz koncentrálni. Olvass vagy nézzél valami olyan dolgot ami számodra izgató és közben fedezd fel a tested. Nem kell ezt a dolgot szégyellned minden egészséges ember csinálja.
Sziasztok!
Én is szerencsésnek mondhatom magamat, egy szeretkezés során minimum 3 orgazmusom van (7 volt eddig a max.), de át tudom élni Sunshine24 problémáját. De ne add fel, szerintem nem igaz az, hogy vannak nők, akik nem képesek rá. Az egyik barátnőm sem tudott elmenni, jártak a párjával (vőlegényével) még tanácsadásra is. 5 évig voltak együtt, majd a pasi otthagyta (nem emiatt). A barátnőm elment szórakozni, és láss csodát, egy idegennel volt orgazmusa. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a párjával volt a gond. És nem is oldódott meg a problémája, mert a mai napig meg kell küzdenie az orgazmusért..
Ja és türelem!!!!!!
Ne követeld magadtól hiszen akkor tutira nem megy!
Az egy dolog, hogy ezek szerint azon kevesek közé tartozom akiknek megy a sorozatos orgazmus, sőt talán a 2 kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor nem úgy mentem el :).
Természetesen nem rögtön az elsőtől kezdve, de hála nagyon hamar megtapasztaltam és a csiklói is meg a hüvelyi is megy.
Na de az önismeret és a párodban való tökéletes megbízás nagyon sokat segíthet ebben.
Tudom csak vicceltem!
De hátha!!!!
:-))
nem nincs, mert csaj vagyok :D