Sörös marha vagy disznó recept
120 perc
A Sörös marha vagy disznó hozzávalói:
0.5l sör /a guines a legjobb/
0.5 kg száraz marha vagy disznohús
fél narancs héja és leve
liszt olaj ételizesitő bors
A Sörös marha vagy disznó elkészítési módja:
a hust nagyobb kockára vágod megforgatod lisztben és kevés olajon pár pillanatig sütöd.utána ráöntöd a sört beleteszed a narancsot a mit kb 15perc mulva kiveszel mert belekesredik.hozzáteszel kevés fűszert és lassu tűzőn többször átkeverve puhára párolod.lehet vizet önteni hozzá ha elpárolódik a sör.
érdemes kipróbálni nem a hagyományos magyar konyha remeke
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9c78b99a, 2007. okt. 17. 20:24
A sörös marha vagy disznó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.