Sonkás juhtúrós karfiol recept
A Sonkás juhtúrós karfiol hozzávalói:1 nagyobb karfiol
50 dkg csirkesonka
30 dkg juhtúró
5 dl joghurt
2 cs.petrezselyemzöld
só
A Sonkás juhtúrós karfiol elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük,lecsepegtetjük,majd olajjal kikent tepsibe rendezzük. A sonkát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és összekeverjük a joghurttal,majd a karfiol tetejére öntjük.Rámorzsoljuk a juhtúrót. Előmelegített sütőben először közepes lángon majd magasabb hőfokon addig sütjük míg a teteje megpirul.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. ápr. 15. 20:05
A sonkás juhtúrós karfiol elkészítési módja és hozzávalói.