Rakott karalábé rizzsel recept
A Rakott karalábé rizzsel hozzávalói:3 nagyobb zsenge karalábé
5 dkg vaj
2 evőkanál morzsa
20 dkg rizs
1 nagy tejföl
só
bors
1 mokkáskanál vegeta
A Rakott karalábé rizzsel elkészítési módja:
A karalábét kisújjnyi csíkokra vágjuk és fedő alatt 2 dkg vajon, sózva kevés vízben megpároljuk.A rizsből párolt rizst készítünk só helyett a vegetát adjuk hozzá.Egy jénai tálat kivajazunk és morzsával meghintjük.A karalábét a rizzsel soronként lerakjuk,a rétegeket tejföllel meglocsoljuk.Sütőben kb 20 percig készre sütjük.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. ápr. 12. 09:32
A rakott karalábé rizzsel elkészítési módja és hozzávalói.