Sokkal kevesebb hajam hullik, mikor fog látszani a változás? (tudásbázis)
Nem az a lényeg, hogy sokkal kevesebb hullik ki mint azelőtt, hanem a kihullottak hajszemölcsei anagén fázisba kerülnek, vagy sem.
Minimum 3hónap kell, hogy látható legyen a pozitív változás.
Sztem ez nagyon sokmindentől függ... pl mennyire nő gyorsan a hajad mennyire volt sűrű a hullás előtt s mennyire roncsolódott az eltelt x időben amíg nem kezdted a szert használni.... Ezt nem igazán lehet így látatlanba megmondani ... Már csak azért se mert lehet átmeneti a javulás lehet h olyan fejbőr betegséged van amire nem is gondolsz vagy a szervezetedben van olyan baci, vírus ki tudja minek kellene nevezni ezt ami ezt okozza. Nem tudom voltál e szakembereknél mielőtt megvetted a "csodaszert" ami jelen pillanatban használ..ha ilyen okok miatt történt ez az egész s lehet ez csak tüneti kezelés aminek most nagyon örülsz de a végtelenségig nem használhatod a szert sztem...
Én azt mondom ne itt érdeklődj hanem bőrgyógyásznál....
Elkezdtem egy szert használni a fejbőrömre, és SOKKAL kevesebb hajam hullik, mint régen. Nagyon hullott a hajam, most kb. 3-4x kevesebb hullik, mióta ezt használom.
Mennyi idő alatt látszik majd meg, hogy több a hajam? Ha mondjuk havonta 1 cm-t nő.
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- A szülés folyamata, se több, se kevesebb
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?