Sok cikket írtál már a hoxára és mennyi idő múlva került aktiválásra? (beszélgetés)
Ha jól emlékszem, Hasfelmetsző Jackről írtál, jórészt a wikipédia alapján. A hónapok azért teltek el, mert már eleve nem tudtam hova tenni az írást.
Ha egy írás tartalmas, helyesírási hibáktól jórészt mentes és olyan témában íródott, ami a portálhoz kapcsolódik és amelyben kevés cikk várakozik, akkor hamar megjelenik. Ha valamelyik az előbbiből nem teljesül, akkor lehet csúszás, sőt az is lehet, hogy nem rakjuk ki végül.
Akkor elmesélem, hogy régen nem ellenőriztük a cikkeket és automatikusan kikerültek (még nem volt ennyi tag).
A tapasztalataink alapján vezettük be az ellenőrzést, mivel nem tudunk minden percben a portálon lenni és azt figyelni, milyen írás kerül ki épp cikként.
Olyan cikkek is kikerültek, amelyektől égett a képem, hogy egyáltalán arra a rövid időre, míg nem töröltem, a portálomon megjelenhetett...
Nem gyerekek vagyunk, igaz. Hanem felnőttek, épp ezért felnőtt módra csináljuk!
A cikkeket átolvassuk, kijavítjuk a (rengeteg) helyesírási hibát. Beosztjuk, hogy minden napra jusson új téma, és lehetőség szerint minden fő témában legyen újdonság hetente.
Szerintem ez nem kgb, meg illetékes elvtárs, hanem portálszerkesztés. Aki pedig ezt nem érti, az ne dumáljon bele!
Lenne itt akkora káosz, mint ide Lacháza, ha simán fel lehetne tölteni "cikkeket".
Olyan kérdésekkel indulnak fórumok, hogy hogy lehet eljutni a Nyugati pályaudvartól a Stadionig. Nem lenne egyszerűbb megnézni a neten vagy felhívni valakit?
Én azon csodálkozom, hogy a fórumokat simán meg lehet nyitni, semmi szűrő nem kell hozzá.
Arról nem beszélve, hogy a helyesírás néha elrettentő, gondolom a hibákat is javítják, nem szórakozásból olvasgatják az irományokat.
Hamarosan elfogynak a leellenőrzött cikkek, úgyhogy majd megint végignézzük az azóta beérkezett adagot.
Általában 2-3 hét alatt minden cikk beosztásra kerül, kivételt képeznek ezek alól a problémás cikkek.
A tied sucika17 pl. eléggé rövidnek tűnik első pillantásra, de majd pár napon belül meglátjuk mi lesz vele.
További ajánlott fórumok:
- Segítség e-bank használathoz, hitelkártya aktiválása?
- Felfüggesztett Facebook fiók újra aktiválásáról az egykori ismerőseim kapnak valamilyen értesítést?
- Nem tudja valaki a Szép kártyával aktíválás után hány nappal lehet fizetni?
- Medicina Egészségpénztár Online egyenlegkérdezésnél a pinkód mi lehet, ha aktiválásnál semmilyen kódot nem kértek?
- Mennyi időt kell várni a megírt cikk aktiválásához
- Hogyan lehet cikket írni ide a Hoxára?