Segítség e-bank használathoz, hitelkártya aktiválása? (tudásbázis kérdés)
Vásárláskor aktiválódott a kártya.Részemről lezártam a témát....
De aki akar csak ,csámcsogjon rajta, hogy is mertem ezer más kérdés mellett, én is feltenni egyet....
bocs, de annál érdemibb segítséget nem is kaphatnál, minthogy hívd fel a bankot :D
komolyan nem értem, hogy miért jó bolhából elefántot csinálni, miért pörögsz egy olyan dolgon teljesen feleslegesen és totálisan rossz helyen, amit kb öt perc alatt telefonon megtudhatsz a bankodtól.
bocsi'hogy mertem en is forumot inditani,ha bantja a szemed,ne irj ide,legyszi.
Ennel a kotozkodesnel meg az is jobb,ha senki se ir,ha erdemben nem tud segiteni....
Ok, olvastam, de a telecenter száma ott van, és onnan tudod a továbbit intézni, hogy aktiváld. Néhány forintért aktiválhatod otthonról a telefonodon keresztül, de akkor is aktiválódik, ha elkezded használni.
Különben meg ha nem használtad még, akkor a tájékoztató levélben ott van, hogy mennyi összeg van rajta, mekkora a kamat...és minden tudnivaló! Ha vásárolni akarsz a neten, akkor megadod a számát...stb. és máris aktiválódik. Csak ezután fogod tudni megnézni, hogy hogy áll az egyenleged. (vagy nem is értem, hogy mit akarsz, mert addig, míg nem használod, nem is lehet semmiféle pénzmozgás rajta...)
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- Helyesírás használata internetezés közben