Mennyi időt kell várni a megírt cikk aktiválásához (tudásbázis)
Mennyi idõbe telik, hogy aktiválják a cikkemet? Mennyi idõ az "ellenõrzés alatt" intervallum? :) (Honlappal kapcsolatos témák)
Mennyi ideig ellenőriz a Hoxa egy cikket mire felrakja az oldalra? (Honlappal kapcsolatos témák)
Mennyi idő után lesz aktív egy általam írt cikk? (Honlappal kapcsolatos témák)
Mennyi idöre aktiválták a cikkeiteket? (Honlappal kapcsolatos témák)
Mennyi időt kell várni a megírt cikk aktiválásához (Közösségi témák)
Miért nem tudom beküldeni a cikket? (Honlappal kapcsolatos témák)
Miért nem tudom elolvasni a cikkeket? (Honlappal kapcsolatos témák)
Sok cikket írtál már a hoxára és mennyi idő múlva került aktiválásra? (Minden más)
Titeket is megkerestek itt a Hoxán a Kiskegyed c. újságtól, hogy cikket írnának rólatok?
és csak annyit írtam a keresőbe,hogy cikk.....
Esetleg olvasd el a fórumszabályzatot...
Egyébként attól függ, mennyi cikk várakozik. Saját tapasztalatom szerint volt, hogy egy hét alatt bekerült a cikkem, de vártam már két hónapot is.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi időt javasolt várni két gyermek közt minimum?
- Teherbeesés: a fogamzásgátló után mennyi időt kell várni még a próbálkozással?
- Szerintetek mennyi időt kell várni HSG után, hogy az ember elkezdjen inszemináción gondolkodni?
- Van értelme várni rá? Tényleg csak időt kért vagy ennyi és nem akar megbántani?
- Már két hete megírtam és elküldtem egy cikket!Mennyit kell átlagosan várni, hogy aktív legyen végre?
- A SZÉP kártya a telefonos aktiválás után egyből használható? Vagy ki kell várni a két napot, ahogy az online lekérdezésnél is?