Medicina Egészségpénztár Online egyenlegkérdezésnél a pinkód mi lehet, ha aktiválásnál semmilyen kódot nem kértek? (tudásbázis)
Először én is azt hittem nekem nincs PIN kódom, de van :)
A belépési papíron van rajta, amit ők küldtek ki mikor tag lettél.
Szia!
Kattins rá arra a mezőre, hogy elfelejtetted a PIN kódodat, és akkor postai úton küldenek egyet levélben, azzal be fogsz tudni lépni!
Ha felmész az oldalra, bal oldalon a "TAGOK" melletti kis zöld nyílra kattintasz, oda be tudod írni a tag azonosítót, és utána kattints a "kattintson ide ha elfelejtette a PIN kódját"-ra, na utána fogsz levelet kapni postán, amiben benne lesz.
Az sem baj, ha ez lesz az első PIN kódod, nekem így sikerült megoldanom :)
Bocsánat ha szájbarágós voltam, csak magamból indultam ki mert én is küzdöttem ezzel egy sort :)
Azt külön kérik.
Bár azzal már nem tudtam kipróbálni, mert 24 órára letiltott online a rendszer :/
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!