Soha többé fogyókúra - Az életmódváltás a megoldás! (beszélgetés)
Forum aktivizálás!!
Nektek miért fontos az életmód? Esetleg most akartok rajta változtatni? Vannak tippjeid?
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Az utolsó mondatai, története a lényeg! S szerintem ez okozza az agy átállását, amiről beszélni szoktak, szoktunk. :)))))))
az egy rossz eszköz erre, igen... sok olyan élethelyzet van, amiben nem a fogyókúra, vagy a hízás a legsürgetőbb probléma.
A zabálással maximum "esetkezeli" az ember, a probléma még ott marad...pont úgy, mint ha tudatmódosítókat szedne az ember, mert rosszul van.
Egyébként láttam, hogy beszéltetek az életmódváltás és a fogyókúra között különbségről, szerintem a kettő között a legnagyobb különbség a hozzáállásé, ameddig a fogyókúra a dellikvens számára egy szerintem esetenként szükségtelen erőltetett menet, és a legapróbb kilengésre bűntudat és káosz jellemzi, az életmódváltás egy megengedőbb, és kiegyensúlyozott állapotot feltételez.
Fú de utálom a pogácsát...túl finom...és ma kutyafuttában csak ezt tudtam megvenni.
Mennyi kalória van ebben a ****ban?! Találtam jópár verziót.
Akkor kezet foghatunk. [pacsi]
Nekem is szar a kedvem...hülye pasik...
Sziasztok!
Köszönöm a biztatást!
Ma különösen rám fér,mert ma nagyon magam alatt vagyok... :(
Nektek is kitartást az egészséges életmódváltáshoz!
Nagy közhely, de minden fejben dől el.
Keresni kell más örömöt.
Sziasztok!
Le lehet egyáltalán fogyni,ha ez embernek problémái vannak?Ha az egyetlen öröme a kajálásban van?
Az valóban arany szabály, hogy nem szabad éhezni.
Én reggel szigorúan 7,30-ig reggelizek, aztán 10ó 12ó 15ó és a vacsi mindenképp 6-ig.
Kitartás neked, és hidd el meg lesz az eredménye :-)
Köszi!
Majd,ha lemegy még az a 20 kg. akkor leszek elégedett.
Szia!
Én is ezt kezdtem el csinálni,de én többször is eszem,még este is ,ha éhes vagyok.
Szerintem az éhezést jobb elkerülni,mert akkor a szervezet elkezd raktározni.
Még csak pár napja csinálom,de már 2-3 kg lement
és jobban is érzem magam.
Sziasztok!
Olvasgattam a bejegyzéseket, s lenne egy kérdésem: mennyi idő az ideális kb. 7-15 kg eltüntetéséhez?
Leginkább én is életmódváltásnak mondanám, amit kitaláltam, átvettem, alakítottam, mondtak: igen kevés fehér liszt-,élesztő-, cukor, kevés hús, sok rizs, zöldség, s amúgy, kb. amit megkívánok, de lehetőleg kis mennyiségben, napi 4-5x. (Érdekes, hogy jún.óta, édességeket egyre kevésbé kívánom. Max. palacsinként.)Az alapvetően lustulós alkatom mellett azért kell a mozgás, mert lötyögne a lefogyott "hájikám". :))))
Egyik ismerősöm kb. alig 4 hónap alatt 11-12 kg-ot adott le, nagyjából így. Én még csak olyan 5-7-nél járok, leginkább mérlegtől függően, nem tudom, melyik mér jól. :))))) Cm-ben látszik jobban, s a ruhákon. Egy méret min. Melyik a jobb arány? Egyáltalán mi a helyes? Ha ideális szeretnék lenni: 152 cm-hez kb. 52-55 kg, akkor ha a 67-et veszem alapul, kellhet egy év is? Vagy, mint az ismerősömnél a fele?
Kitartás egyébként mindenkinek! Hozzá tennék még valamit az esetleges kétkedőknek: A lényeg, hogy érzed magad jobban! Én világ életemben olyan alkat voltam, vagyok, akin van mit fogni. Volt hogy kicsit könnyebbnek éreztem magam, volt hogy nem. (152 cm, 65-67 kg))A nyáron nem igen tudták, h. mi bajom van, s igen szigorú diétára fogtak: rizs, alma, krumpli, répa. Párolva. Semmi más legalább 3-4 hétig.
Egyrészt túl lehet élni. :)))
Másrészt finom a rizs! Pláne répával, kicsit sósan, esetleg vegetásan. S igencsak helyre rakja az anyagcserét! Sima fehér, barna, mindkettő. Kb. 2hét után beállt a a szervezetem arra, ahogy működnie kellett volna addig is Wc ügyileg. Harmadrészt a 3. hét után, hihetetlenül "megszépült" az arcbőröm, igaz, csak én vettem észre a tükörben. :)))))))))))))))))))))))) Valahogy kisimult a pofim. (30 évesen amúgy sem igen vagyok ráncos....)
Negyedrészt, bár én eddig is jól éreztem magam a bőrömben, de nagyon jó érzés, hogy -ez a tornának köszönhető- nem lehet megfogni, csipkedni a lapockámon-, alatt levő "hájikámat". :))))))) S azt a 3-4 hetet leszámítva tényleg bármit eszek, tehát nem igen lehet felfogni fogyókúraként sem. Valahol biztos szerepet játszik, a torna, az hogy este 6 után nem, vagy csak tényleg minimálisat eszek, de alapvetően a felfogás, a meggyőződés számít, hogy végeredményben így mégiscsak jobban érzem magam.
Ajánlani szeretném E. Margitka honlapját, s fogyásának történetét. Kicsit hosszadalmas, mire átrágod magad az oldalakon, de nagyon tanulságos! [link] (a diétás fórum)
Jó közérzetet kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- Fogyókúra - mi a megoldás?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- A fogyókúráról másképp, avagy életmódváltás szerintem
- Fogyókúra lenne a megoldás?