Soha nem posztol valaki képet, ez önbizalomhiányra utal? (beszélgetés)
"egyre többen vannak, akik nincsenek is jelen semmilyen közösségi oldalon..."
Jól teszik. Két helyen vagyok aktív. A többiről eltűntem.
Sosem hallottál még arról, hogy a portréfotókkal vissza lehet élni?
Tudok olyan esetről, hogy valakinek egy régi iskolai évkönyvben szereplő fotóját használták a face-en egy rosszindulatú profilhoz, remélve, hogy ezt senki nem veszi majd észre. De észrevették, és jelezték. Le is tiltották a hamis profilt. De addig kínos volt a hajdani fotón szereplő illetőnek.
Nem hinném, hogy önbizalomhiány. Inkább nem sok jót hallani arról, hogy visszaélnek dolgokkal vagy felhasználnak fotókat.
Nekem inkább az a fura, aki minden nap legalább háromszor posztol. Azt le is tiltom.
Én azt gondolom, ha egy oldalon ott a fotó helye, az nem posztolgatás.
Nagyon sokáig én is fotó nélkül voltam itt, azzal hogy kitettem, egy kettyós nőnek tettem eleget. Mert a sok butasága mellett szerinte azért nem volt kint fotóm, mert nem merem. Hát mertem, a kép meg kint felejtődött. Lehet le is kéne vennem, mert 5 éves is megvan már, tehát kicsivel idősebbnek nézek ki. Én egyébként ilyenekből nem csinálok ügyet, tudom van aki naponta posztolgat magáról, engem meg mással foglalkozom. Többnyire olyasmivel ami előre visz.😀
Jaj, eddig tartott a pihi amíg ezt leírtam, mennem kell fügelekvárt főzni.
De ez nem egészen igaz, itt is van fotód Magadról, ami nem baj, engem meg főleg nem zavar. De sokan magára a netre nem tesznek ki fotót.
Eleinte a munkám miatt nem tettem ki, hogy azt a kevés véleményt, amihez hozzászóltam ne tudják én voltam.
Ide sem tettem még fel, de akit ismerek, meg is bízok benne, azzal megosztottam kivel beszélget valójában.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?