Soha nem posztol valaki képet, ez önbizalomhiányra utal? (beszélgetés)
Én azt gondolom, ha egy oldalon ott a fotó helye, az nem posztolgatás.
Nagyon sokáig én is fotó nélkül voltam itt, azzal hogy kitettem, egy kettyós nőnek tettem eleget. Mert a sok butasága mellett szerinte azért nem volt kint fotóm, mert nem merem. Hát mertem, a kép meg kint felejtődött. Lehet le is kéne vennem, mert 5 éves is megvan már, tehát kicsivel idősebbnek nézek ki. Én egyébként ilyenekből nem csinálok ügyet, tudom van aki naponta posztolgat magáról, engem meg mással foglalkozom. Többnyire olyasmivel ami előre visz.😀
Jaj, eddig tartott a pihi amíg ezt leírtam, mennem kell fügelekvárt főzni.
De ez nem egészen igaz, itt is van fotód Magadról, ami nem baj, engem meg főleg nem zavar. De sokan magára a netre nem tesznek ki fotót.
Eleinte a munkám miatt nem tettem ki, hogy azt a kevés véleményt, amihez hozzászóltam ne tudják én voltam.
Ide sem tettem még fel, de akit ismerek, meg is bízok benne, azzal megosztottam kivel beszélget valójában.
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Sem magamról, sem a családomról soha nem posztoltam képet, igaz másról sem.
De amit mások posztolnak bármilyen témában, egyáltalán nem érdekel, már legalább 6 éve nem léptem be a Face-ra.
egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos, csak érdektelen.
Egyetlen egy képem van fent a közösségi oldalon, egy profilkép. Posztolni nem szoktam. Sem magamról, sem a családomról nem rakok ki képet. Nyaralásról meg főleg nem. A face pl. úgy van beállítva, ha valaki megjelöl egy képen, ahhoz az én engedélyem kell hogy közzé lehessen tenni. Nyilván nem engedem. Kinek mi köze hozzá, mikor, hol és kivel vagyok?
A gyerekeimről meg aztán pláne nem teszek ki képet. Nagyon büszke vagyok rájuk, és akikre tartozik, velük meg is osztom az örömömet. Amúgy a kisebbik mivel sportoló, róla elég sokat hallani a médiában. Nemrég kapott egy díjat, amit a szűk családon és a szoros barátokon kívül senki nem tudott. Majd megjelent a médiában... nyilván tudjuk kezelni a helyzetet, de hogy hirtelen mennyi kedves ismerőse/ismerősünk lett, akik addig le sem tojták... Hihetetlen! 🤦🏻♀️🤣
A férjem meg pláne nem posztolgat semmit. Vezető beosztásban van. Na neki pláne nem hiányzik hogy kikezdjék.
Egyikünk sem önbizalomhiányos 😉
Nem hiszem, hogy bárki önbizalom hiányosnak gondolna, de nincs fent és a gyerekeimről sem fotó.
Aki ismer az tudja milyen vagyok, idegenekre meg nem tartozik.
Nem keresek barátot sem, hogy feltuningolt fotókkal bombázzam a netet.
Oh, itt is hánnyal találkozom, hogy szerkesztett.
Az jobban tetszik? Én inkább ezen gondolkodom el, mire jó ez a kamu?
Sehol nincs rólam fotó.
Ennek ellenére az önbizalmammal nincs problémám. Sőt.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?