Soha nem látott rokon (beszélgetés)
én múltkor face-n a nme ismert unokatesóimat kerestem meg :) Mint kiderült, én tudok róluk, ők nme rólam :) Megírtam, h ki vagyok, és miylen rokoni kapcsolatban állunk, aztán teljesen rákapott az unokatesóm, és elkezdett kérdezgetni. Mindenről :)
Kiderült, h az anyjuk soha nem beszélt arról, h neki egy lány nővére is van. Csak a többi testvérről tudtak. Őket ismerik is. Anyámra azért haragudott meg a huga, és ezért is szakadt mega kapcsolat, mert miután megszülte rövid időn belül a 2 lányát, elkezdett alkoholizálni. Anyám meg nem nézte jó szemmel. Beszólt neki, az megsértődött, aztán anyám már nem volt rá kíváncsi. Erre ez a nagyon okos még anyám létezését is letagadta... Mi viszont felvettük a kapcsolatot az unokatesókkal :)
Mi az oka,hogy nem ismered?Mert oké,hogy te látni akarod,de mivan ha ő nem véletlenül nem látogat benneteket?Akkor kellemetlen lehet a dolog.
Más esetben viszont hívd fel és kész. :) Mond el neki az igazat,hogy szeretnéd megismerni.
Én kb. ezt mondanám:
Szia xxxnéni, az unokahúgod vagyok. Végre megtaláltam a számodat és nagyon szeretnélek látni, ha te is akarod.
További ajánlott fórumok:
- Soha nem látott hőség jön, te hogy véded ki?
- Sose látott rokonság
- Elég volt a rokonokból, soha többet közös családi nyaralás.
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?
- Elmennél egy rég nem látott rokonoddal kirándulni ilyen esetben?
- Gyönyörű fűzfámat ellepték a soha nem látott bogarak! Leeszik a leveleit. Mi történik? Mi ez? Tudja valaki?