Elmennél egy rég nem látott rokonoddal kirándulni ilyen esetben? (beszélgetés)
Felnőtt vagy:megteheted,hogy saját kapcsolatokat alakítasz ki a rokonaiddal,olyanokat,amit te szeretnél.
Menj,és érzed jól magad..és biztos ki fognak derülni érdekes családi történetek..
Szabad, anyagilag független nő vagy?
Akkor miért ne???
Közel 30 évig nem tudtam a keresztmamámról semmit.
Édesanyám haragszik rá, de én titokban tartom a kapcsolatot vele és a fiával egyaránt.
Remélem, hamarosan találkozunk. Bennem csak jó érzés van róla :)
igen,elmennék,és mindenben a lehető legtöbbet segítenék ha vendégül lát az otthonában,hogy ne rajta lógás legyen..
az nem számítana,hogy ki tartja vele a kapcsolatot és ki nem,kettőtöknek saját kapcsolata fog kialakulni :) na ez érdekes mondat lett,de azért érthető,remélem :D
21 éves vagyok,nagynénimmel 9 éves korom óta nem beszéltem,mert kiköltözött Bécsbe.Egy éve bejelöltem Facebookon,azóta szoktunk beszélni,ő arról mesélt,hogy az unokái nála voltak,és kimentek az ottani állatkertbe,én írtam,hogy ott még nem voltam,erre ő azt írta,hogy a jövő hónapban ismét szervez ilyen kiruccanást,és arra elvinne engem is.Mennék is,csak nem szeretnék tolakodó lenni,meg anyuék sem tartják velük a kapcsolatot.
Ti ilyen esetben elmennétek kirándulni?Nem szeretnék a nyakukon sem lógni
További ajánlott fórumok:
- Mikor és hol voltatok utoljára nyaralni, kirándulni?
- Ismerkedésnél mennyire normális, hogy rosszul esett, hogy nem mondta el, hogy elmegy kirándulni?
- Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...?
- Szerintetek fontos utazni, kirándulni?
- Elengednétek elsős gyereketeket kirándulni?
- Kamaszokkal kirándulni, önállóság