Sikertelen bankkártyás fizetés esetén mennyi a könyvelési idő? (tudásbázis)
Nincs rá tuti válasz!
1-30 nap.
Lehet, hogy most, hogy szóltál előbb feloldják, de az is lehet, hogy pont ezért kivárják a 30 napot, ugyan is panaszkezelésnél 30 nap a válaszadás.
Azt se tudják sokan, hogy mit írnak be.
03/25 akár lehetne március 25 is.
ivel rendszeresen fizetek ott ezért el voltak mentve az adatok.
de légyszíves a kérdésre válaszoljatok, köszi
Mert egy kibabra utalas 1 k.va madodperc, es utana 1.5 ora hogy megmondjak, hogy a b.szott masik srghez egyenesen utaltak, es oket is fel kell hivni, akinek valami gyopar a konyvelojuk, mert egy hete semmit nem frissitetek.
Es felgyujtom mindent.
Hééé!!!
Te itt vagy!?
Miért ijesztgetsz!????
lakcím változásom volt a kedves új lakó pedig kidobta kérdezés nélkül a levelemet...
bankfiókba kértem az átvételt, mert egyelőre ideiglenes lakcímem van csak
Ennyi az OTP.
En 15 eve felmondram nalunk, mikor 3 cuncimokus nem tudta a credit meg debit kozti kulonbseget.
Ott majd minden lesz egykor... Vagy nem, vagy te mesz utana.
Ez már régen így van.
A pin kódot külön postázzák vagy a régi marad.
Aktiválni kell telefonon, netbankon vagy 1 ATM tranzakcióval, amihez ugye tudni kell sok mindent.
A mi bankunknál, ha helyben akarja valaki átvenni, azért fizetni kell.
Nem OTP-s vagyok, de kiszedték a postaládámból a legutóbbit, előfordulhat, hogy FI is így járhatott, a bankban mondták többen nem kapják meg. Személyes átvételt kértem most.
Csak azért írtam le, ha valaki erre jár és olvassa, érdemesebb, banki átvételt kérni.
Az összeg nem ment el, csak foglalásba került.
Valóban 1-30 nap, de jellemzően előbb vissza szokták adni, de ha csak az automatizmusra támaszkodnak, akkor ami be van állítva a rendszerben annyi lesz.
Nálunk ez 30 nap, azaz ha eddig nem érkezik meg a tényleges terhelés, akkor feloldják a befoglalt zárolást a 30. napon.
előfizetést szerettem volna vásárolni egy külföldi cégnél
a cég megbízható , ez teljesen biztos
viszont az otp bankkártyát nem fogadták el, mert nem vettem észre hogy lejárt, ez az én hibám
viszont valamiért az otp levonta tőlem az összeget, és sikertelen kártyás fizetésként azonosítja, és "könyvelés alatt" állapotúnak jelöli
vagyis a céghez a fizetésem nem érkezett meg, de a bankkártyámon sincs rajta vagyis lóg a levegőben gyakorlatilag...
rákérdeztem,vissza fogom kapni az összeget, akár 1-30napig is eltarthat
aki járt már így , mennyi ideig tartott a visszatérítés?
További ajánlott fórumok:
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- A negyedik sikertelen lombik kezelés után
- Online bankkártyás fizetés napok óta nem működik, mit lehet tenni?
- Mi a véleményetek az interneten bankkártyával történő fizetésekről?
- Horvát autópálya díj fizetése, bankkártyával?
- OTP bankkártyás fizetés mikor jelenik meg a számlatörténetben?