Síelni, korcsolyázni mennyi idős kortól taníthatóak a gyerekek? Budapesten/környékén hol van rá lehetőség? (tudásbázis kérdés)
5. makaréna
2011. jan. 9. 12:16
Egyszer korcsolyapályán láttam egy egész picit is. Anyuka és apuka fogták kétoldalról a kezét. Szerintem kétéves forma lehetett. Szép lassan korcsolyáztak, azaz húzták, nagyon aranyosak voltak. Mi is így tervezzük.
4. babapofi
2011. jan. 9. 12:13
én már rengeteget hallottam 4-6 éves kisgyerekek síelnek persze felugyelettel korcsolyázni is olyankor
3. szöszipanna
2011. jan. 9. 12:11
Ha már biztosan jár!!
2. d2299ac778
2011. jan. 9. 12:10
3 éves korban kaptam anno Apukámtól a korcsolyát....Soha semmi bajom nem volt...
1. Caryna
2011. jan. 9. 12:09
Síelni, korcsolyázni mennyi idős kortól taníthatóak a gyerekek? Budapesten/környékén hol van rá lehetőség?
További ajánlott fórumok:
- Szeretném megvenni a titok című dvd-t, tudnátok segíteni légyszi, Budapesten hol van rá lehetőség?
- Hogyan taníthatom meg 2,5 éves kislányomat egysoros gorkorival korcsolyázni? Köszönöm!
- Hol kaphatok eredeti orosz fekete kaviárt Budapesten? Van-e valahol lehetőség vásárolni? Köszönöm szépen.
- Milyen autómegosztás lehetőségek vannak Budapesten?
- Tudja valaki, hogy a pólusban mennyiért lehet korcsolyát bérelni és mennyibe kerül a korcsolyázási lehetőség?
- Budapesten az Ecseri és Pöttyös utcai metró megálló között, van fedett korcsolyázási lehetőség. Ti ismeritek, voltatok már ott?