Sex and the City (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sex and the City
:D
Inkabb nem mondok semmit.... :S
imádoooom! a Filmet is meg a sorozatot is :D jaj allig várom nézhessem tovább...eddig csak a 3. évadik volt alkalmam megnézni! :D
Samatha Jones a kedvencem :D de az egész csaj laza:D
I LOVE CARRIE, SAMANTA, MIRANDA, CHARLOTT!
(L) (L) (L)
(L) (L) (L)
(L) (L) (L)
(L) (L) (L)
Sziasztok!
Én is láttam a filmet, nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom.
Szia!
Én láttam a filmet, nekem nagyon tetszett!!! Vicces!!!:)
Melinda.
Meg merges vagy?
Eltuntel. Szabin vagy?
Szia Melinda!
Megis milyen dolgokat? Mi a gond nalatok?
Amint latom jo keson irtal, biztosan megint valami gubanc volt az este!? Szomorauan fekudtel le?
Ez igy szokott lenni neha nalunk is, foleg amikor mind a ketten ki vagyunk mar feszulve a faradtsagtol...
Nincs kivel mit megbeszelni...pedig mindenre van megoldas...
Csak, hogy tudja meg mindenki letezik az a bizonyos SZERELEM!
azt nemtom kinel meddig tart....
Nekem mar vagy 10 eve tart, azt viszont nem tudom mit ereznek ha egyutt is elnek a sraccal annyi ideje.
Objektiv okokbol (is) dontottem a mostani elettarsam mellett. Elegge szomoru, de igaz. Tul linknek talaltam a szerelmemet (igazi kolcsonos volt a szerelmunk!), ugyhogy a "biztosabb" mellett dontottem. Mai napig ugy erzem tole szeretnek gyereket, de megis bevallaltam az elettarsammal. Nincs mire varjak tovabb, talan majd 1x eljon annak is az ideje. Egyelore elkoltzott a szerelmem kulfoldre, tul sok bonyodalmat okoztunk egymas eleteben. Es o lepett tovabb. Mai napig erzem, hogy ha egyutt lennenk barmimet odaadnam neki (vese, ver, stb.) es barmit megtennek erte (neki). Mindig erzem azt a jo bizsergo erzest (ami a szerelemmel jar) amikor ra gondolok.
Amikor vele voltam ugyanezt ereztem. Minden porcikajat imadtam - soha nem erzem ezt az elettarsam irant es nagyon hianyolom is. Reszben tudataban van o is a dolognak, de mi van mit tegyen? Elfogadja a kapcsolatunkat ilyennek amilyen. Tudja, hogy "valamit" egyfolyatban keresek, kutatok.
En hagytam elszaladni, elmenni az igaz szerelmet es elmondhatom, hogy banom is meg nem is. Lehet nem is mukodott volna a dolog, akkor meg a "biztost" rugtam volna fel.
Fene tudja....
Őszintén nem érdekel más miért teszi, bármit is mondanék, CSAK vélemény maradna!
Nem ismerem a körülményeket, s így nem lehetek objektív sem...
Nekem az a dolgom, hogy mindent megtegyek férjként, amire a szívem indít.
Ha nem tszem meg, akár lustaságból, akár hanyagságból, akkor nem mutogathatok másra.
Ha egy férfi( v. nő!) hajlandó mással összefeküdni, akkor ott a lelki kapcsocs magszakadt előtte...
Ezért akár mindketten is felelősek lehetnek, ám ez nem mentesíti a férfit, hogy másba mártotta a "bicskáját".
SZVSZ!!!!!
nem vagyok jóhiszemű csak ismerem a páromat - az nagyon fontos :)
szóval a csajszi azt mondta, hogy "héé, hát figyi már, mert a pasid megcsal velem"? hát, nem lehet, hogy magának szeretné is így akar megszabadulni tőled? egyszerűen összeveszít benneteket és utána meg bearatja a győzelmet :)
csak abban higyj, ami fix, ami 100% igaz!!
További ajánlott fórumok:
- Sex and the city 1 vagy 2?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- Dabas City
- Tudtátok, hogy a mávnál minden hónap első szerdáján ingyen city nap van?
- Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát?
- Inter cityre egy 3 éves gyereknek, és egy picinek aki bébihordozóba lesz kell venni helyjegyet?