Segítsünk egy szívbetegeken segítő alapítványnak! (beszélgetés)
Köszi mindenkinek aki segít, meg továbbküldi, vagy kirakja még máshová is.
Egyébként fenntarthatnánk ezt a topicot bármilyen más segítségnyújtásos témára.
Itt van az alapítvány összes adata:
Harvey Alapítvány a Szívbetegekért
Levelezési cím:
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Szívsebészeti osztály,
1096 Bp. Haller u. 29.
Tel/Fax: 215-70-97
Bankszámla:
OTP IX. kerületi fiók 1095 Bp. Tinódi u. 9-11.
Bankszámlaszám: 11709002-20083595
Adószám: 18058558-1-43
Igazad van.
Szerintem amúgy jó ötlet lenne fenn tartani ezt a fórumot. És a lehetőségeket elmondani. Másrészt szerintem sokan nem is tudják, hogy mi ennek a menete. És lehet azt hiszik túl sok idejükbe és energiájukba kerülne az az 1 %...:P (azért respect a kivételeknek)
Ez igaz. :)
Mi kupakokban utazok már évek óta...mert ha pénz nincs is elegendő, legalább ez is valami.
Az iwiwen egy ismerősöm mutatott egy klubot: [link] ahol minél több emberrel meg akarják ismertetni ezt az alapítványt. Harvey alapítványnak hívják. Egy egész kis "egyesület" de jó cél érdekében jött létre. Gondoltam segítek én is egy kicsit és megmutatom nektek is. Ha van kedvetek, akkor csatlakozzatok és küldjétek az 1%-ot.
Egyébként a múltkor láttam a tv-ben két kisgyermeket, azt hiszem a fókuszban vagy a naplóban akik ilyen szívmotorral élnek míg várják az új szívet. Hát a könnyeimmel küzdöttem. Hogy szenvedhet egy ilyen kis csöppség?! Nincs igazság!
Az alapítvány támogatást szeretne nyújtani a veleszületett és szerzett szívbetegségben szenvedők eredményes kezeléséhez.
Az alapítvány most szívmotorra gyűjt, amely sok beteg kisgyermek és felnőtt életét mentheti meg.
Ehhez most Te is hozzájárulhatsz, amennyiben adód 1%-t az alapítvány részére ajánlod fel.
Adószám: 18058558-1-43
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.