Segítsetek!Ugye hüvelygyulladást nem lehet úgy elkapni, hogy közös vécét használunk valakivel akinek hüvelygyulladása van? (tudásbázis)
Szuper! Nagyon jól tetted! Legközelebb pedig bátran kérdezz és kérj tanácsot is tőle. :)
Jó, hogy túl vagy rajta.
Megkérdeztem ugyanezt egy szakembertöl egy internetes oldalon:egy viccel válaszolt:"teherbe lehet esni a vécén`?
Igen,csak nagyon nehezen"
Sajnos igen, el lehet kapni, jól írták az előttem szólók, menj el egy dokihoz. Érdemes körültekintően használni a wc-t vagy papírtakarót vagy vannak olyan fertőtlenítőkendők, amivel körbe lehet törölni Domestos stb, a fertőtlenítőkendőt, lakásba gondoltam (albérlet, kollégium) , nem minden nyilvános wc-re :P
Kézmosás.
Szia,
sajnos tapasztalatból tudom, hogy nagyon is fertőző! Fiatal koromban nagyon sokat szenvedtem tőle, mert igen érzékeny vagyok a közös helyiségek használatára. Egyetlen védekezést javasolt a nőgyógyászom, le kell takarni mindig az ülőkét, mielőtt ráülnél! Lehet WC papírral, de lehet, egy külön ilyen alkalomra forgalmazott, papírból készült WC takarót is kapni. Jó pár évvel ezelőtt vettem, illatszer üzletekben, drogériákban árulták. Hogy mostanában ilyen forgalomban van-e, azt sajnos nem tudom.
Légy nagyon elővigyázatos!
További ajánlott fórumok:
- Állandó hüvelygyulladás
- Állandó hüvelygyulladás, fájdalom, viszketés, mitől?
- 3napja hüvelykúpot kell használnom hüvelygyulladásra. Azóta főleg délelőtt nagyon erős a folyásom. Ez baj?
- Visszatérő hüvelygyulladás, volt ebből valakinek komoly problémája?
- Antibiotikum kúra okozta hüvelygyulladás esetén szükséges a partnert is kezelni?
- Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném?