Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Állandó hüvelygyulladás, fájdalom, viszketés, mitől? (beszélgetés)
Candida megelőzésére jó a bórax glicerin, 300 Ft a patikában. Megelőzésre elég hetente 1-2x használni.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget! Próbálj meg egészségesen táplálkozni, hogy megerősödjön az immunrendszered!
Csak azt nem értem, hogy az orvosok hogy nem vették észre! Elvégre voltál egy jó pár dokinál! :(
Elég egy ilyen partner és kész....
Lényeg,hogy rendbe gyere!
Hidd el nem álltam a sarokra és feküdtem le minden jött menttel , ha erre céloznál.
Nekem is ezekkel volt bajom,tiszta ciki volt,azt hittem,megőrülök.
Meg kell találni,mi okozza,meg kell figyelni,mit,mikortól használsz,és változtatni kell.
Intim mosakodót sem lehet sokáig használni,az is problémát okozhat.
Bárhol és bárkitől össze lehet szedni! Senkinek sincs a homlokára ráírva, hogy hpv-vel fertőzött! Főleg nem egy férfiéra..
Nyílván szexuális úton kaptam el!
A nőgyógyászati variációját általában szexuális úton lehet összeszedni.
Azért nem akárhol lehet összeszedni!
A világ lakosságának 80%-a (5-ből 4 ember) a vírus valamely fajtájával megfertőződik életében legalább egyszer
Ez milyen kérdés? :D Gondolom egy embertől aki épp megvolt fertőzve!
És honnan szedted össze? Párodtól?
napi 6 db imunnerősítő tablettát kell szednem, ez mellé pedig kaptam alkoholos ecsetelőt...aztán majd vissza kell menni hozzá
Értem. És eddig nem vette észre a doki?
És most mit csinálnak akkor vele?
Abból, hogy vannak látható külső tüneteim, ami egyértelműen annak a tünete..Nem kellett hozzá tenyésztés.
és annak melyik típusa? mert egy csomó enyhébb típusa van.
de ha nem küldte el tenyésztésre a kenetet, akkor honnan vette? a hasára ütött? Azt csak speciális vizsgálattal lehet megnézetni.
most ezt állapították meg?
Mész végül a pesti orvoshoz?
Ezt én nem értem! Szerinte... ez, vagy szerinte az..., ahelyett, hogy csináltatna egy tenyésztést?!
Sürgősen keress másik orvost!
Érdekes mód nekem megcsinálták a citót mégis.. De azt sem érdekelte az orvost, hogy 43. napra jött meg.
Akkor annyit mondott hogy szerinte trichomonas amit én erősen kétlek...azóta már felléptek újabb panaszok teljesen újak..
A citó eredményem jó, most megyek harmadik dokihoz...
Igen vártam néhány másodpercet ,hogy kimenjen a klór belőle és azzal öblítettem le az intim mosakodót (tusfürdőt már nem használok arra a részre, mert az is égető érzést okoz nálam). Azóta megszűntek a panaszaim.
a citológiát meg nem is szokták ilyenkor megcsinálni, amíg nem vagy kikezelve!
akkor keress 3. dokit!
ez már másik doki volt...
További ajánlott fórumok: