Segítsetek! Mi baj lehet 2 éve élünk együtt a barátommal, és már jó ideje nagyon ritkán szexelünk! Mi lehet a baj? (beszélgetés)
"És végül: az asszony az autókhoz mit sem ért."
Na neeee :))))))))))))))
Siman cserelek kereket, megis asszony vagyok :PPPP
(illetve a szomszed asszony cserelte most ki a parom kocsijaban az oninditot... es nem autoszerelo a no, hanem egy szoke, vekony csajszi..., de ASSZONY :PPPPP)
Bármilyen jó nö is vagy, a párod nem igy látja!! Még ha Pamela A. el is mehet a fenébe melletted, a párod valahogy mégsem vesz észre!! Egy pasi nem igy müködik, ha tetszik neki amit lát ösztönböl meg akarja szerezni, ennyi!! Nem azért fogy rádmoccanni mert a barátnöje vagy és kötelezö, hanem mert tetszik neki amit lát amikor rádnéz! Kötelezöböl az életbe nem fogy hozzád nyulni se!! Magyarul, csakhogy tiszta legyen, nem tetszel már neki!! Ennyi a történet, ragozhatod még hónapokig, ez van!!
Hiába te vagy a legjobb nö bárhova mész is, neki kevés vagy mint macisajtba a brummogás!!
Ja és olyat hogy fáradt vagyok meg fáj a fejem pasi nem mond, a sexhez egy pasi sose fáradt, csak ha mar nem jelent neki kihívást a csaj!!
Szerintam ha egy férfi nem akar szexelni egy jó nővel annak számos oka lehet:
1, Undorodik a szextől, mert nincs szerelem, és csak az ösztönök hajtják, utána csak egy testként tud a párjára tekinteni.
2, Tényleg fáradt. Ajánlom, hogy ilyenkor kényeztesd, mondd, h. nem baj ha nem csinál semmi, simogasd, csókolgasd, és ha elalszik... akkor baromi fáradt.
3, Impotens lett valamitől.
4, Nem jó a partner az ágyban, vagy unalmas. Az ágyban fontosabb a szenvedélyesség a ffinak, mint a jó test és csini arc. Az ilyen női jellemző inkább a partikon, társaságban jó.
5, Szeretője van, de tudja hogy az feleségnek nem jó, sőt a maga módján szereti is a feleségét, csak a farka rossz útra viszi.
Sajnos nálunk is ez van. Szinte csak akkor van akció, ha én kezdeményezek. Ő csak akkor akarja, ha aznap történik valami, pl. elmegyünk szórakozni vagy jön valami barát estére, szóval ha társasági esemény történik. Azt hiszem, a hétköznapok ölik a vágyat. Másfelől ő inkább reggel aktív, én meg este.
Különben nagyon szeretjük egymást, eszem ágában sincs otthagyni, sokat bajlódtam a férfiakkal, mielőtt megismerkedtünk volna.
Igazad van. :)
Szerintem is akkor hagyd. Ha nem értékeli a jót, akkor menjen amerre akar.
De ha te megteszel mindent, minden téren, neki meg ezek a műcsajok kellenek, akkor hagyd a francba, és kész. :)
Fiatal vagy, bőven találsz mást, aki értékel.
Meg a szépség totál relatív....
Amúgy detto. :)
A férfiak is érzelgősek, és ha félre is lépnek, nem hanyagolják a hivatalos párjukat, kivéve, ha ennek komoly oka van.
Talán azt látja rajtad, hogy nagyon odavagy magadtól, és már csömöre lett a "jó nőkből", ezért kezdett el ácsingózni rondák után. Esetleg visszavehetnél az egodból. Kicsit jobban ember lenni, mint dögös csaj.
"Dehogy van egy tökös fickónál kiábrándultság, meg hasonlók."
Te egyáltalán ismered a férfiak lelkét? mert ezek után kétlem.
"Vagy van valaki, akibe szerelmes lett, vagy valóban rád unt valamiért"
Én is erre tippelek.
Egy nő (de irhatunk férfit is) érzi azt ha nőként (férfiként) kívánják-ha egy hónapban 1x-akkor egyszer.És érzi azt is, ha mujszájból vannak vele-csak azért, hogy szó ne érje a ház elejét.
Itt a lényeg-szerintem.
Lehet, hogy a pasik többsége nem monogám, és nem tulajdonít nagy jelentőséget a félrelépéseinek, de amellett, hogy félrelép, a párjukat sem hanyagolják el.
Vagy van valaki, akibe szerelmes lett, vagy valóban rád unt valamiért.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk az esti hangulatot, együttlétet 5-tuti :) 1-nagyon karcsú :(
- Ha nem élünk együtt a barátommal, találkozhatunk-e a mostani helyzetben?
- Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most?
- Szerintetek is nagyon kevés ez az együtt töltött idő?
- Két hónapja szakítottunk, most együtt töltöttük a hétvégét. Úgy érzem még mindig nagyon szeretem. Mit tegyek?
- Nagyon jól elvagyunk és együtt, a volt barátnőmmel.