Mitől nem tud dönteni az ex a jövőnkről? (beszélgetős fórum)
Ha rám hallgatsz, az elvarratlan szálakat gyorsan lezárod, aztán no contact min. 3-4 hónapig.
Addig tisztulnak az érzelmeid, hogy mit is akarsz. Mi ez az egész, szerelem vagy megszokás - mindkét részről.
Ne hagyd, hogy kedvére ki-be járjon az életedben, hogy talonban/függésben tartson. Mert addig az övé vagy. Neki ez nagyon kényelmes, mert nincs birtokvesztés. Mi veszett el? Semmi, amiről ő lemondott, és közben nem enged leválni téged, ő meg a fene tudja, hogy csajozik-e már össze-vissza.
Hozd létre a birtokvesztést. Az mindig megmutatja kik vagyunk a másiknak.
Birtokban tart, ha nem jön másik, vagy nem úgy jön össze, akkor 0-ról nehéz lesz visszakanyarodni hozzád, úgyhogy egy minimál szintet tartani kell, ill. így k..va kényelmesen lehet leválni rólad. Csak amíg ő jelen van, te nem tudsz elszakadni, mivel ölelés + puszi + simi + csacsogás = oxitocin.
Te mit akarsz? Lezárni vagy visszakapni?
Miért kell a szakítás után beszélnetek?
A fórumod címadó kérdése: "Mitől nem tud dönteni az ex a jövőNKről?"
Szerintem, a TE jövődről NE ő döntsön.., csak a sajátjáról. Te is a sajátodról, aztán egyeztessétek az álláspontjaitokat.
En sirtam es kivasaltam a volt ferjem ingeit, mikor benyogted, hogy valni akarok.
Te MIT akarsz?
Sziasztok. Segítenének megérteni az ex viselkedését?
Szakítás részéről úgy 1,5 hónapja, úg, sok év után. Ennek oka, hogy a kommunikáció félresiklott. Nem volt veszekedés, balhé, ilyesmi soha.
2 hét után keresett, megbeszéltünk találkozót 2x is, de lemondta, mert munka...viszont ahányszor -és ritkán - üzenek, azonnal felhív, jön. Testbeszéde:megölel, puszi, hát megsimogatása, szorosan mellettem állás. Legutóbb nem vettem fel a telefont, mire mondta, hogy nagyon megijedt és tényleg kellene beszélni. Azóta meg eltelt pár nap és semmi. Ti értitek?
További ajánlott fórumok:
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- A férjem nem tud dönteni köztem és egy másik nő között
- Lelketlenség, józan ész, dönteni kell helyzet?
- Segitsetek...Nem tudok dönteni 2 pasi közt...Várom a véleményeket.
- Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan!
- Segítenétek dönteni?