Segítsetek! Késik a menstruációm... (beszélgetés)
Kétségtelen fizetni kell, az állami sem ingyenes.
A természet viszont közbe szólt,így egy piros ponttal zárom is a felvetésem.
Mennyiben másabb?? Mindenben.
Hozzáértés, technikai ellátottság, odafigyelés, modor...ezért kell érte fizetni.
Persze, a magán rendelés mennyivel másabb? Az sztk. rendelést kiknek az ellátására tartják fenn? Fizetek eü. járulékot.
Menj magánrendelésre! Várostól függ szerintem mennyit kell fizetni. A fővárosban lehet van 10.000.- forint is, vidéken azért 5.000.- ft körül mozog egy vizsgálat. Jobbulást!
gonoszdi, elmondod nekem megszakításos közösülés alatt te mit értesz? Mert 100% ha a párod vigyáz, nem lehetsz terhes. Vagy jó, 1% az esélye, tapasztalatból mondom. Miért kell ijesztgetni a fórumindítót (szegényt), biztos hogy nem terhes, csak egyszerűen sok stressz érte mostanában.
Sziasztok! 7-8 hete késik a menstruációm. Hasam meg van keményedve,derekam, medencém is fáj.
Terhesség teljesen kizárva. Nagy nehezen rászántam magam, és elmentem az sztk XV. ker nőgyógyászatra, bízva a hazai orvoslásban.
De olyan bánásmódban volt részem, hogy azt senkinek nem ajánlom. És olyan általános diagnózis kaptam, amit a netem több példányban megtaláltam.
Eszem ágában nincs többé odamenni.
Érdemes egyáltalán orvoshoz menni?
Sziasztok! Örömmel mondom,hogy ma megjött!!!! :)Úgy örülök,komolyan! :)
Igen, csak kérdés hogy mikor...meg jól le fog ordítozni,hogy miért nem mentem már hamarabb...közben meg agyalok,hogy mi bajom lehet...olvasok neten mindenfélét,hogy a tüneteim minek felelhetnek meg...ciszta?, rák?, hormonzavar?, méhen kívüli terhesség?, terhesség?....kezdek bekattanni idegileg megint és a sírás kerülget...közben meg görcsölget a gyomrom,mint menstruáció előtt szokott, de meg nem jön :( a hasam idegesít, hogy olyan,mintha vízzel lenne telítve...ugye a menstruáció előtt és közben is visszatartja a vizet a szervezet?...no meg híztam...hirtelen...
Nem lesz semmi baj meglátod, és megnyugszol ha kiderül mi a problémád. Egyszer kell csak odamenni, ki fogod bírni :)
Köszi!Ráveszem magamat valahogy arra,hogy elmenjek dokihoz...de nagyon félek...hogy mi lesz...
Nem kell törölni a hsz-t :) Előbb-utóbb mindenki szembenéz valamilyen eü problémával.
Szerintem akkor jársz a legjobban ha elmész a nőgyógyászhoz...
Mert sose volt ilyen problémám..sőt semmilyen orvosi problémával nem kellett az életem során szembenéznem...erős a szervezetem. (se lábtörés, se semmi) Aztán láttam,hogy többen írták itt,hogy kinek mi a baja..reméltem,hátha valaki találkozott már hasonló problémával...de mindegy akkor...törlöm majd a hozzászólásomat.
Miért nem mersz orvoshoz menni??? :O
Szerinted itt a neten ki tudna diagnosztizálni?
Sziasztok!
Idegileg már teljesen kész vagyok és kétségbeesésem egyik megnyilvánulásaként írok most ide Nektek! Orvoshoz nem merek elmenni. . . . ez a második hónap, hogy nem jött meg a menstruációm! Terhes nem vagyok, mivel nem történt "hiba" az aktus során. A biztonság kedvéért csináltam 2 tesztet is, amik negatív eredményt mutattak. Szóval terhesség kizárva! Előzőleg normális ciklusaim voltak. . . csak új munkahelyre kerültem (jah, 27 éves leszek) nagy kihívás, teljesen más életforma. . aztán igen erős stresszahátsnak voltam kitéve hetekig. Tüneteim: fájó mellek, görcsölés (mint menstruáció előtti napokon), hízás. . . főleg hasra. . olyan mintha fel lennék picit puffadva. Néha a lábaim is zsibbadnak.
Tudnátok valami tanácsot adni? Már neten mindenfélét olvastam és beparáztattam magamat.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2 hónappal ezelőtt is késett 1 hetet, azután meg 2 hétre rá megjött. Most tegnap kellett vna megjönnie. kezdek nagyon aggódni...
Ezek miatt előfordulhat, ne izgulj :)
Tegnap óta késik a menstruációm...most vagyok túl a vizsgaidőszakon, elég sokat idegeskedtem. S ráadásul az elmúlt2 hétben nagyon sok citromot ettem. Lehet, hogy ezek miatt késik?
Hát igen,az tutti ,h még sohasem vártam ennyire:)
Szerencsére!!! Talán mégis van az az eset amikor megörül neki az ember?!
Megjött:))))))köszi mindnekinek a tanácsokat,és a nyugtatást:)
5-6 ora eredetilleg. de ott beszarad, igy mar nem fogsz tole megtermekenyulni.
no para, a hasadrol nem maszik sehova- max. a lefolyoba :)
10 evnyi tapasztalat: ha hiszed, hogy hat, akkor nem lesz baj.
most kezdtem tablettat szedni, de csak mert vacakolnak a hormonjaim.
ne aggodj, nekem 54 napig nem jott meg. stressz alapon. ha 2 teszted negativ, akkor minimalis az eselye a terhessegnek. meg varj egy hetet, csinalj meg egy tesztet, probalj megnyugodni es ha akkor sem, menj el nogyogyaszhoz- az ultrahang mindent kimutat.
Ebben a korban akár egy hónap ki is maradhat, de azért "teszteld magad", és oszd meg a jó hírt velünk is!:)))
Csináltamm ma reggel is ,az is negatív ,de még mindig nem jött meg:(((Biztos a stressz miatt.
Ez nagyon jó hír, örülök neki!!! Mostmár nyugi!!! Persze még csinálhatsz egy tesztet, de valószínű, hogy a múlt havi késés miatt még nem állt vissza minden a helyére a ciklusodban. Minden jót.
Sziasztok!Még mindig nem jött meg:(de csináltam tesztet,és megatív lett ,hála a Jó Istennnek:)de reggel csinálok mégeggyet biztos,ami biztos.
hát az a baj hogy 100%-os védelem nincs mindenre rá van irva hogy 98%
szia ne aggódj túl görcsösen várod a stressz az ilyen vagy a fogyás vagy a hizás is befolyásolja nálam pl.drága jó nagymamám aki sajnos már nem él nekem mindig azt mondta egy kis pálinka és egy jó forró kád!!!!!!!!!!
Iszom a kakukkfűteát....hátha...
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- Késik a menstruációm!!! Segítsetek, mit tegyek?
- Késik a menstruációm, de a teszt negatív lett.Mit tegyek?
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Késik a menstruáciom, nem volt február óta, terhes se vagyok, a tesztek negativak, dokihoz se mehetek, mert tb nincs fedezve, mit tegyek?
- Késik a menstruációm, mitől lehet?