Segítséget kérnek, de miért a kis emberektől? (beszélgetés)
Mára megyek, jóéjt nektek! :-)
Oké. Semmi gond ezzel. :-) De én haragszom azokra, akik tudnának segíteni mert bőven telne rá, és nem teszik azt meg. Az ő saját lelkiismeretén száradjon! És legyen ő is olyan helyzetbe, de ne várjon segítséget...a kis emberektől!
A repülő utakat,szállásokat mindig a cég fizette...egyedül a felszerelést kellett magán úton intézni,de az a saját is maradt:) De tényleg nem ez a téma...
A fotós fizetésében benne lehetett az utazási költség, anyagköltség, felszerelés is.
Ha érdekel megírom,ide nem akarom..
Egyébként nagyságrendekkel kevesebb..havi szinten.
biztos vannak ilyenek is, de nem húzhatod rá mindenkire, mert mint írtam nincs róla infód, nekem az egész beszélgetéssel kb. ennyi bajom volt.
:)
egyéni véleményem szerint is túlzás, de mondom nekem sincs fogalmam arról, hogy átlagban mennyi jár egy ilyen munkáért, és hogy pontosan mi volt a dolga...ez sem mindegy.
Na jó most megyek. Majd még visszajövök.
spinelli nem akarom senkinek a bérébe beleszólni, hogy mire költik a pénzt. Nem azokról volt szó, akik 200 000 Ft-ot keresnek. Amikor otthon voltam a minimálbéremből is adakoztam. Azok meg...a legtöbb! Tisztelet a kivételnek! Az a lényeg, hogy aki teheti az nem segít és kész.
Ezt csak azért írtam be,mert elmondta..és ő is túlzásnak érzete,de ha adták,hát nem ellenkezett:)Nem is kell,hogy tudásod legyen,ez csak egy kiemelt példa volt nyilván a több ezerből,amiről nekem sincsen semmiféle tudásom:)
az alapbérüket ide írtam: nettó 200 ezer forint kb. ha esetleg a képviselők egyéb vagyonáról szeretnél értekezni, érdemes meglátogatnod az apeh honlapját és személyekre lebontva elemezgetni.
Esetleg beosztani, hogy szerinted mire költsenek, milyen kenyeret vegyenek...
fogalmam sincs mit dolgozott, és, hogy mennyi jár alapból egy ilyen munkáért.
Jajj dehogynem, annyi információ azért mindenkinek van, hogy odafent az emberek (nem takarítók!) mennyit keresnekk??
Na igen, Németországból hazafelé köpködni... Egyébként a topikindító kérdéshez: ha 100ezer vagy egymillió ember ad fejenként egy százast, az akkor mennyi is lesz? ;-)
1.nem támadok!
2.értelmetlennek látom,hogy mások zsebében kutakodunk!
3.meddő ez az egész,mert senkinek nincsenek pontos információi,hogy ki mennyit keres,ki kinek hogyan és mennyit adakozik vagy nem.
Persze,tudom,nálunk is..attól még lehet túlzás nem?:)Azt mondta fotósként soha sehol nem tudott ennyit keresni,mint itt.
Na annyi pénzből simán meg lehet élni otthon. :-) Havi 1 milla...szép!
a szerződéses dolgozók külön kategória.
Nem...szerződéssel dolgozott.
lehet, de Ő gondolom nem mint közdolgozó tevékenykedett.
Értem,itthon tudnak túlzásokba esni...
Akkor a fotós jobban keresett...lehet takarítani is jobban megérné;-)
Párommal kint élünk Németországban. Ő majdnem 400 000 Ft-ot kap. Cégvezető. Minden nap megy, még hétvégén is. Ő sem mondhatja azt, hogy nem. Mégsincs megfizetve...erről ennyit.
gondolom olyan ez mint a foci, véleménye mindenkinek van róla, csak éppen kevesen értenek hozzá.
Én nem tudom mennyi a képviselők bére.Jártam egy sráccal kb 1 évvel ezelőtt a parlamentbe dolgozott fotósként havi 1 milla volt a netto pénze.Bár volt olyan hónap amikor nem időben utalták neki:) Biztos meg voltak szorulva.Persze az hozzá tartozik,mindig készenlétbe volt és nem mondhatott munkára nemet...
További ajánlott fórumok: