Segítség, P2 a szűrés eredményem, candida gyanús vagyok... (beszélgetés)
Szia:)
Hát nem felejtettél el:)))
Nem mentem másik dokihoz:candida teszt negatív volt,visszahívtam a dokit,azt mondta:a P2 teljesen jó....nem foglalkoztam vele.
De kb.3 hete bűzös folyásom van,(nagyon büdi),ráadásul a párom is bepöttyösödött "ott",maximális a bizalom,tehát egyikünk sem ment "félre",de nagyon idegesít,nem tudom mi lehet...
Vettem canestent,tudod,3 kúp+krém,párom nagy örömére kenegette magát:((
Most épp várakozó állásponton vagyunk,h mi a fene van.
De el kéne menni dokihoz.Kenetből elvileg megállapítja a candidát,ugye?
Köszi:)
Sajnos nem tudom,hogy lehet-e patikában kapni-én még nem vásároltam,nem is hallottam a tesztről.
De most,hogy említetted,utána is nézek,mert lehet-nem ártana megcsinálni.:))
Örülök, hogy minden rendben van. Ez jó hír. Decemberben majd szorítok, hogy minden rendben legyen. Panaszaid vannak?
Te nem tudod véletlenül, candyda tesztet lehet még patikában kapni? Vény köteles? Illetve mennyibe kerül? Lehet nekem is kellene vennem egyet...
Szia!
Köszönöm kérdésed,jól vagyok.:))
Bejelentkeztem szűrésre az SZTK-ba az onkológiára.
Csak december elejére kaptam időpontot,de állítólag,ha jó a szövettan,akkor elegendő évente járni.
Nekem 3 havonta mondták a másik helyen.
Mindegy-a legutóbbi HPV tesztem is negatív lett,így szerencsére megnyugodhatok.:))
Sziasztok, régen jártam erre, látom más se nagyon kukkantott be.
Tixtina:
Mi újság van veled? Ugye rendben van minden?
Burkuska:
Mit mondott a másik doki?
Én azóta voltam ismét szűrésen, most várom az eredményt. Mondta a doki, hogy lehet candydám is van. Eredmény után majd megyünk tovább. Na meg a bal petefészkem is nagyobb, azzal is menni kell menstruáció után ultrahangra :(
Köszönöm,én is remélem,hogy nem kerül sor a méhkivételre-de ha mégis muszáj-örülök,hogy ennyivel megúszom.
Akkor lenne nagyobb baj,ha most kezdenék családalapításba-mert akkor már csak az örökbefogadás maradna.
Szia!
Mert beijesztett a doki,mondván,hogy "candida gyanús" vagyok.Kedden megyek egy más dokihoz,megvárom ott a szűrést,és kíváncsi vagyok mit fog mondani...ez egy nagyon jó nevű doki lesz,a tanácsára vagyok kíváncsi,ha már a másik csak fölidegesít 12000ft-ért!
értem!
a gyerkőcökhoz gratulálok!
remélem sikerül a méhed megmentése mellett is helyrehozni a dolgokat!
sajnos nekünk nőknek nagyon oda kell figyelni magunkra.. nem szabad elhanyagolni az egészségünket!
Úgy van a P3 sok minden lehet-akár egy gyulladás,streszz is okozhatja-én ráfogtam a hirtelen jött stresszre-mert pont akkor halt meg anyám.
Az a tanulság,hogy jobb többszőr elmenni-mint találgatni-elódázni.
Szerencsére,hosszú ideig vannak a sejtek ugynevezett rákmegelőző állapotba-így jól szűrhető.
Nem mindenkinél okoz a HPV megbetegedést-csak Nálam minden összejött-stressz-idegeskedés-gyulladás-és így már az immunrendszer sem tudja kivédeni.
Részben a saját hülyeségem miatt történt,mert már évekkel korábban,pont a terhességem elején lett egy P3-as eredményem-megismételték,és P2 lett-Ezt tolták el-kérték,ha megszültem,menjek el megint-de elhanyagoltam magam-rá két évre mentem csak el.
Hát,nagyon az utolsó pillanatban.....
Van igen kettő,és már nem szeretnék többet.
Kértem az orvosomat,hogy vegye ki a méhemet a biztonság kedvéért-de mivel jó lett a szövettanom-lebeszélt róla,mondván fiatal vagyok hozzá,ha nem muszáj nem veszik ki.
értem...
sajnálom ami Veled történt :(
van már gyermeked?
Nem,külön kell kérni,és a TB nem támogatja-10 ezer forintba kerül.
Nekem muszáj volt csinálni,mert CIN.III miatt már levették a méhnyakamat-és három havonta kell járnom ellenőrzésre-szűrésre.Ha gond van-kiveszik a méhemet,és megoldódik.
Miért?
Azon kívül, hogy rohadtul fájt:)
Hú.de örülnék most én egy P2-nek.
Sajnos már három hete csinálják.
Mindig azt mondják-érdeklődjek egy hét múlva.
HPV teszttel együtt 20 ezret fizettem.és egy hónap,vagy ki tudja mennyi még-mire lesz eredmény-ha egyáltalán lesz:
Már nagyon dühös vagyok:((
Igaz-magándokihoz mentem,aki állítólag nagyon szuper onkológus.Úgy ajánlották többen is.
Nekem 20 évesen lefagyasztották a méhszájsebemet, pedig akor még tervben sem volt, hogy szüljek!
És roihadtul fájt, majdnem elájultam:S
baromijókedv: Chemotox a fülbe??? így is rossz a filhallásom:DD
Bellydancer: köszönöm, "küzdök" is velük keményen:)nem egyszerű az élet.
ja értem, azt hittem úgy értetted hogy Ti is babát szeretnétek!
gratulálok a fiúkhoz!
Köszönöm a segítséget nektek!
Mennem kell,később leszek!