Segitség! Azt hiszem megbolondultam. Csak ziziknek!:) (beszélgetés)
Ti mind megboondultatok???
Egyébként én is UK-ban élek és tényleg tudatosan edzik a gyerekeket. Pl. az iskolában a szünet összes percét kint töltik ha esik ha fúj - márpedig néha az ember a kisujját se dugná ki az ajtón. A felnőttekről ne is beszéljünk, azok tisztára bolondok. Van hogy képesek naponta többször elázni és nem mennek be fedett helyre mégse, van hogy a zuhogó esőben a járdán kedélyesen beszélgetnek :-D Bolondok
Én is megzizzentem,olyan melót vállalok be talán,ami nem nekem való...
Zizzzz-zizzz-hülye vagyok....
Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánok.
Én is kicsit zizi vagyok mások szerint, de inkább csak jókedvű és ökörködős. :))))
De ha valaki ettől "bolond" akkor bűszkén vállalom, hogy "BOLOND" vagyok. :))))))))
Sziasztok.
Bocsi, hogy mint fórumnyitó csak úgy eltüntem.
Nekem is sokszor mondják, hogy zizi vagyok, csak mert szeretek ökörködni. De ez még talán nem baj. :))
már éppen szólni akartam.
:)
Azt nem tudom,hogy ilyenkor az illető hová tűnik,az biztos,én most megyek aludni.
Igen,igazad van abban,hogy a sokszor viccelődőket hajlamosak nem komolyan venni.Bár engem nem ezért tartanak legtöbbször bolondnak.Legutóbb például azért,mert gondoltam egy nagyot és felpakolván a családot kiköltöztem Angliába.
+ azért még ehhez hozzáfűzök, mielőtt alszom, hogy ha valaki sokat viccelődik, vagy bolondozik elég sokszor azt hiszik, hogy nem lehet normálisan beszélgetni az illetővel.
És ezt a "lökik" és kajlák nevében cáfolom.
Egyébként ilyenkor hova tűnik a fórumnyitó?
Zizi, és zizi-szimpatizáns pajtások!
Aludni megyek!
Mindenkinek boldog új évet, és azon is túl! :)
Én is így gondolom valahogy.Rólam mindig állították,hogy az vagyok,meggyőződésem,hogy nem.Azért rájuk hagyom,mert azokkal az emberekkel,akik így gondolnak rám ,nem érdemes vitatkozni.Meggyőződésük.Rájukhagyom és a végén jókat mosolygok magamban,hogy a bolondnak megintcsak igaza van.Hihi
Egyébként löki vagyok,de nem úgy ,ahogy ők gondolják.De én már csak így fogok meghalni.
Hát, azt hiszem a kajlát egyre kevesebben használják, mert egyre durvulnak a szavak, úgyhogy szerintem kifejezetten előnyös, ha sokat használod.
(az én nevemre is rímel :)))
A bolond és a bolondos között hatalmas a különbség.
Próbálj egy hetet eltölteni egy bolondos mellett, aztán egy bolond mellett.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem lépek, hamarosan megbolondulok!
- A nő megbolondul...
- Szerintetek is megbolondult az idő?
- Mégis milyen ismerős az ilyen? Megbolondultam vagy jogosan óvakodom tőle?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Bajban vagyok, segítség!Azt hiszem túladagoltam a gyógyszert