Jóval kevesebb volt a vérzésem, lehetek terhes? (tudásbázis)
Ne parázz ezen, minden mensi más, egy nőn belül is, még akkor is ha minden rendben. Egy isegesebb korszak ,egy gyógyszer, egy gyulladás és már is eltérhet a megszokottól. Persze ha ez többször előforul, érdemes orvoshoz fordulni.
A homonprobléma az a meni előtt barnázás szokott lenni, amikor progeszteron hiány van. Régen nekem is volt, hogy már 1 héttel mensi előtt barnáztam. Akkor 32-42 napos ciklusaim voltak, össze vissza. 34 éves koromtól beállt 28 napra és semmi barnázás nem volt már, csak a mensi végén pár nap. Aztán kb 38-39 éves koromtól lecsökkent a napok száma és mennyisége jelentősen. Most 26 napos ciklusaim vannak 2 nap vérés 2-3 kevés barna. Szóval minden változik
25 éves vagyok
Óvszert használtunk.
Sziasztok
A menstruaciom megjott a megszokott idoben, viszont jóval kevesebb vérzésem volt . Élénk piros volt a színe azzal nemvolt probléma. Viszont 2 napig tartott kb utána nagyon gyenge véres barnázásom volt össz vissz kb 4 nap. Az én menstruacióm kb 7 napig szokott tartani erős vérzéssel, görcsökkel. De most teljesen más! Jóval kevesebb szinte semmi a megszokotthoz képest. Lehetek terhes? Tesztet még nem csináltam, várok még egy kicsit. Ugyanis kb 2 hete voltunk együtt a párommal. Védekeztunk, ugyhogy nem értem most ezt a helyzetet.
Koszonom a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek, hogy menzesz alatt kevesebb legyen a vérzésem mennyisége?
- Mi lehet az oka annak, hogy kevesebbet vérzek menzesz alatt? Lehetek terhes?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?
- Május 15-én volt vérzésem, a doki szerint rendes menszi csak ez most a normális mivel 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, lehetek terhes?
- Kb. 15 napja szedem a vitex barátcserjét napi 2x. A menzesz 2 napján kezdtem, és azóta se múlt el a vérzésem, csak kevesebb. Mi okozza ezt?