Jóval kevesebb volt a vérzésem, lehetek terhes? (tudásbázis kérdés)
Ne parázz ezen, minden mensi más, egy nőn belül is, még akkor is ha minden rendben. Egy isegesebb korszak ,egy gyógyszer, egy gyulladás és már is eltérhet a megszokottól. Persze ha ez többször előforul, érdemes orvoshoz fordulni.
A homonprobléma az a meni előtt barnázás szokott lenni, amikor progeszteron hiány van. Régen nekem is volt, hogy már 1 héttel mensi előtt barnáztam. Akkor 32-42 napos ciklusaim voltak, össze vissza. 34 éves koromtól beállt 28 napra és semmi barnázás nem volt már, csak a mensi végén pár nap. Aztán kb 38-39 éves koromtól lecsökkent a napok száma és mennyisége jelentősen. Most 26 napos ciklusaim vannak 2 nap vérés 2-3 kevés barna. Szóval minden változik
25 éves vagyok
Óvszert használtunk.
Sziasztok
A menstruaciom megjott a megszokott idoben, viszont jóval kevesebb vérzésem volt . Élénk piros volt a színe azzal nemvolt probléma. Viszont 2 napig tartott kb utána nagyon gyenge véres barnázásom volt össz vissz kb 4 nap. Az én menstruacióm kb 7 napig szokott tartani erős vérzéssel, görcsökkel. De most teljesen más! Jóval kevesebb szinte semmi a megszokotthoz képest. Lehetek terhes? Tesztet még nem csináltam, várok még egy kicsit. Ugyanis kb 2 hete voltunk együtt a párommal. Védekeztunk, ugyhogy nem értem most ezt a helyzetet.
Koszonom a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek, hogy menzesz alatt kevesebb legyen a vérzésem mennyisége?
- Mi lehet az oka annak, hogy kevesebbet vérzek menzesz alatt? Lehetek terhes?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?
- Május 15-én volt vérzésem, a doki szerint rendes menszi csak ez most a normális mivel 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, lehetek terhes?
- Kb. 15 napja szedem a vitex barátcserjét napi 2x. A menzesz 2 napján kezdtem, és azóta se múlt el a vérzésem, csak kevesebb. Mi okozza ezt?