Segíts nekem, ha már senki nem tud! (beszélgetés)
baromira furja,orditok a fajdalomtol nem hallod?
es amugy meg rengeteg eszem van gondoltam nem is veszem eszre ha adok egy csipetnyit...aaa, nem a naivsagod bizgatja a nyalkahartyam illet feltetelezni!...maradjunk itt...jaja igen...
1. Ha senki nem tud segíteni, mi sem. És valószínű jósnő sem.
2. Mit vártál ezen a honlapon?
3. Kaptál pár jótanácsot, hogy óvatosan a jósokkal, és társaival, ezek nem rosszindulatúak voltak.
4. Az ezzel foglalkozó emberek nagyon nagy hányada profitorientált, meg amúgy is, efféle kétes tudományágra (még ha a két szép szememért is 'jósolnának) nem szívesen vennék mérget.
5. Ha annyira kínos a számodra a téma, regisztrálj újra, írd ki a másik nickeddel a kérdést, annyi sületlenséget lehet itt olvasni, hogy biztos elfér, plusz lehet, hogy kapsz pár jó tanácsot.
Sok szerencsét!
Remélem ez nem minősül offolásnak.
Vagány fórum az, ahova nem lehet írni, csak priviben üzengetni.
Egyébként senki nem offolt, mindenki hozzászólása kapcsolódik a fórum témájához.
Te Jany/Barakarki...szekrekedesed van v nyelesi problemaid...esetleg arnyak kovetnek napvilagnal is?
legalabb a feluleti panaszaid muti meg a kozonsegnek...van itt megannyi doktor de vaktaba egy sem csapkodna feleslegesen...ztan offolni?mi a csudanak egy forumot inditanod ha nem varsz valaszokat csak priviben?miert nem izentel pl.az olivabogyoson keresztul?
elgondolkodtato eszjaras nem de bar?
susogom neked talald meg a szerencsedet mert O nem fog pont Teteged-utan kapirgaszni:-P
"Segíts nekem, ha már senki nem tud!"
csak te tudsz magadon segiteni hidd el kedves ha masoktol varod a megoldast bunost keresel...akit okolhatsz majd a tortentekert...Pirka ezt izeni
Én látok.
Látom, hogy át fognak verni.
Egyetértek.
Ha annyira el van keseredve, hogy ilyen baromságokkal foglalkozik, inkább írná ki itt problémáját, s talán több jó ötletet kapna, mint egy, az embereket manipuláló "jósnő"-től.
mi az, hogy onzetlenul?
nem akarsz/tudsz fizetni erte?
További ajánlott fórumok:
- Május végére csinos leszek!Hétfőn kezdem.Gyere segíts nekem, csináld velem!
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Daganatod volt? Túl élted? gyere, segíts nekem!
- Kérdés! Ha van köztetek ügyvéd segítsen nekem!
- Sosem sikerül a fánkom! Mit csinálok rosszul? Segítsetek nekem!
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.