Segítene nekem valaki számolni? (tudásbázis)
Csak kb.-ra számoltam,de szerintem nem is kell eltolnod a gyógyszer szedését,mert pont nem lesz meg akkor,mikor nyaralni szeretnél.
De mivel addig még van addig jó pár hónap tök fölösleges már most ezt számolni. Majd az augusztus eleji vagy a július végi szünetnél számold ki,hogy meddig tart a következő levél!
A fogyatékosságot meg tényleg sajnálom, nekem elhiheted (fogyatékosokkal is foglalkozom többek között), de ezt a kérdést tegnap már valóban többen is megválaszoltuk.
Legközelebb csak júliusban tedd fel újra a kérdést és hidd el,akkor egyrészt könnyebb lesz számolni nekünk is, illetve te is jobban fogod érteni.....
kérdezted már tegnap is ugyanezt
a gyógyszer tájékoztatójában pontosan le van írva, hogy lehet a ciklust eltolni.
Nem kell megsértődni ezért, csak az miatt kérdeztem, mert nem először tetted fel ezt a kérdést az elmúlt két napban, azt gondoltam, hogy nem volt érthető, hogy mit kell csinálnod.
Egyébként ismered ezt a honlapot: www. ciklus .hu ?
Itt nyilván tudod tartani a menstruációid és kiszámolja neked előre, hogy melyik hónapban mikor lesz meg.
Ezt a megjegyzést, nem kellett volna.
Ha tehetnék az emberek, egészségesek,okosak és szépek lennének. A sors fintora, nem mindenkinek jut ebből egyformán.
Nem vicces dolog, egy fogyatékkal élő embert megbántani.
Tegnap már megmondták hogy mit csinálj.
Meg is köszönted azoknak, akik segítettek. Valami van még, ami nem világos? Melyik része?
További ajánlott fórumok:
- Ki segit nekem kalóriát számolni?:)
- Milyen plusz költségekkel kell számolni, ha valaki lakást vesz? (Szerződés, stb., extrák)
- Tudna valaki nekem egy olyan webhelyet adni, ahol a magyarországi helységek közti km távolságot ki lehet számolni?
- A meglevő UH adatokból tudja valaki, hogyan lehet kiszámolni az aktuális súlyát a babának? Nem számolta az orvos, csak méregetett.
- Visszamenjek dolgozni a második baba előtt? Állítólag GYED alapján fogják számolni a 2. gyerek után járó díjat. Hallott erről valaki?
- Tudja valaki hogyan kell kiszámolni a fűtést?(távfűtés)