Sári Tamás nőgyógyász (beszélgetés)
Szia csiga1170!
Én javaslom, hogy keresd meg S.Tamást. Majd ő eldönti, hogy tud-e vállalni.
Meg tudom adni a számát is, amennyiben érdekel, bár nem tudom, hogy aktuális-e még számodra a dolog.
Én nála/vele csináltam végig a várandós időszakomat, és neki köszönhetem, hogy egészséges fiacskám született a kezei között, bár császárral, de Ő akkor a lehető legjobb döntést hozta, s így maradtunk életben. Találkoztam egy másik hölggyel is, aki szintén arról mesélt, hogy nála szüli a lányát, mert előtte Ő mentette meg az életét, amikor 2 orvos is azt mondta neki,hogy megmarad a babája, amikor ő már vérzett 5hete....és Tamás azonnal a műtét mellett döntött, s így maradt a nő életben, egyébként a baba akkor már elhalt volt a méhében, s a hölgy is nagyon rosszul volt.... Szerintem mindig vannak olyan kiszámíthatatlan események, amelyek a szaktudást igényelik és a tudás mindennél fontosabb. Meg kell jegyeznem, hogy Tamás sem rángatja feleslegesen a kismamákat vizsgálatokra, hogyha minden rendben van. Ami pedig a kötelező vizsgálatokat illeti, hát azok kötelezőek....A sok páciens pedig azt bizonyítja, hogy elégedettek vele, megbíznak benne és emiatt bíznak a nők benne, a tudásában és a segítségében. Én azt tapasztaltam, hogy a rendelőben is mindenkivel kedves volt, a magánrendelés alkalmával úgyszintén...s meg lehet beszélni vele, ha a díj amit kér a vizsgálatért...rendben-e? Szerintem illedelmes, kedves és segítőkész...jah, és a szülés után is figyelmes! ..de mindenki döntsön a megérzése, belátása szerint, hogy kit választ.....
Pásztor Norberthez és mint orvossal, emberrel egyaránt megvagyok elégedve vele.
Bármit lehet tőle kérdezni, türelmes, normális.
Párom is behívja a genetikai ultrahangokra, kérésre a klinikán 4D-re vált, hogy lefényképezhessük a monitort. Nem kell hozzá hetente rohangálni és elég korrekt áron van a magánrendelése is.
Én semmiképpen nem mennék hozzá!:(
Hallottam már saját kismamájával kiabálni a kórház folyosóján,és több ismerősöm is elpártolt tőle!
A pénzéhesség elnyomja az emberséget!:(
Nekem Párom személyesen ismeri.
Már koránt sem olyan jó orvos mint valaha volt. Állítólag nagyon pénzéhes lett.
Mi nem hozzá járunk.
Szia!
Két babócámat szültem nála, igaz, nem mostanában (2003. és 2006.), de nagyon meg voltam vele elégedve.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Fekete Tamás nőgyógyász
- Debrecenben Dr. Timkó Tamás nőgyógyászhoz jár valaki?
- Dr. Csabai Tamás nőgyógyászról tapasztalatok Miskolcon?
- Ismeri valaki dr. Cziaky Tamás nőgyógyászt? Tapasztalatok?
- Dr. Varga Tamás nőgyógyász Kaposváron hol rendel és milyen időpontban?
- Milyan tapasztalataitok vannak Nagyvári Tamás dunaújvárosi nőgyógyászról?