Dr. Fekete Tamás nőgyógyász (beszélgetős fórum)
Szia!
Én tavaly szültem nála. Természetes szülés estén nem vállalja hogy bemegy hozzád amikor megindul a szülés. Császárt természetesen vállal.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
Sziasztok,
Olvassa mostanában olyan kismama, aki hozzá jár terhesgondozásra?
Most mennék hozzá, remélem elvállalja.
Úgy néz ki őt fogom választani. Még nem sikerült eljutnom hozzá, így személyesen még nem ismerem, de remélem szimpatikus lesz. Most vagyok a 15.héten, most még sok vizsgálat volt, nem tudtam bezsúfolni a vele való találkozást. Remélem 1-2 héten belül eljutok hozzá és meg tudok vele mindent beszélni.
Te kinél szültél? Ha jól láttam másik topicban, friss infóid vannak :) Gratulálok a babához!
mennyi idos terhes vagy?
Vegul a Feketet valasztottad?
Közben informálódtam magánál az orvosnál is. Hátha valakit még érdekel, leírom ide:
Vállal terhesgondozást és ha problémás a terheség, akkor a programcsászárt is megcsinálja. Természetes szülés esetén a kórházban dolgozó fiatal kollégák egyikének ad át még időben, annál lehet majd szülni.
12/alkalom a terhesgondozás ahogy Derya írta, és nem mondott már a telefonban öszeget a szülésre (több orvos volt akit hívtam és minden találkozás-kérdés nélkül, telefonban közölték hogy a szülés x összeg lesz...)
szulest nem vallal mar.
a maganrendelesen 12 ezer egy alkalom.
Sziasztok!
Látom elég régi a topic, de hátha van valaki aki olvassa esetleg a kérdésem.
Én nagyon szeretnék a Péterfyben szülni, éppen orvosot keresek. Érdekelne hogy tudja-e valaki hogy most mennyibe kerül nála a terhesgondozás? Szülésért mond összeget, vagy a kismamára bízza?
Nagyon köszönöm ha valaki tudna segíteni!
o lesz az szerintem, az edesapja is nogyogyasz, nagyon profik. en onala szultem.
szerintem jo dontes ot valasztani.
hol dolgozik o?
en ismerek egy ilyen nevu nogyogyaszt, ha ugyanaz, akkor tudok rola meselni.