Sajtos-virslis karfiol recept

1 közepes karfiol
3 pár virsli
3 db tojás
2 nagy pohár tejföl
20 dkg reszelt trappista sajt
só
szerecsendió, só, bors
ételízesítő
margarin
A Sajtos-virslis karfiol elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben kissé megfőzzük. A tepsit jól kikenjük margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, majd beletesszük a leszűrt karfiolt. Megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, rákarikázzuk a virslit. Az egész tojásokat jól kikeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, sóval, pici borssal és a virsli tetejére öntjük. A megmaradt sajtot a tetejére szórjuk, majd közepes lángon szép pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. márc. 12. 14:04
A sajtos-virslis karfiol elkészítési módja és hozzávalói.