Sajtos tejfölös csirkemell római tálban recept
A Sajtos tejfölös csirkemell római tálban hozzávalói:1 kg csirkemellfilé
2-3 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
4 dl tejföl
só
bors
pirospaprika
liszt
A Sajtos tejfölös csirkemell római tálban elkészítési módja:
A liszttel elkeverünk egy kávéskanálnyi borsot, ugyanennyi pirospaprikát. Ebbe beleforgatjuk a besózott csirkemelleket, majd a kivajazott cserépedénybe fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott (ízlés szerint sózott) vöröshagymával. Ezután tejföllel meglocsoljuk, a sajtot ráreszeljük. Sütőbe tesszük. 1 óráig fedő alatt pároljuk, majd tetejét levéve szép pirosra sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2013. márc. 22. 18:12
A sajtos tejfölös csirkemell római tálban elkészítési módja és hozzávalói.