Sajnálom Sallai Nórát meg a családját. Képzelem,milyen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Engem tegnap éjszaka majdnem elcsapott egy gyorshajtó.
Úgy ordítottam utána mint a fába szorult féreg!!
Láttam hol állt meg, ha nem vagyok felpakolva utána is megyek!
Nem voltam egy totojázó sofőr, de a gyorshajtást csak szándékosan lehet csinálni
Persze nem azzal a szándékkal hogy ugyanmár jőjjön valaki elém az alárendelt útról
Vannak érdekes helyzetek amikor a vétlen is vétkes, megosztják a felelősséget
Balra kanyarodó járművet, ha az út felezővonalához huzódott és jelezte kanyarodási szándékát, balról előzni tilos
És mégis balról előzte valaki, ő meg csak a szembejövőkre figyelt, mikor kanyarodhat. És kanyarodott...
Megosztották a felelősséget
Nem lehet azt elképzelni, hacsak magad nem éltél már át ilyen Karácsonyt.
A családom temetett már december 10-én elhunytat Szilveszter napján.
Annyira sajnálom szegényt:ccc Milyen pokoli lehet neki.
Még HA hibázott is, nem szándékos hiba volt. Az ítélje el aki sosem hibázott. Nincs olyan ember szerintem aki még sosem hibázott közlekedési szituációban. Neki nagyon nagy balszerencséje volt, hogy pont egy ilyen száguldozó felelőtlennel találkozott akkor. A másik hibája már problémásabb. Gyorsan hajtani nem 1 hirtelen, rosszul hozott döntés. Folyamatosan nyomod a gázt, gyorsítasz, nem figyelsz huzamosabb ideig, direkt mész.
Szomorú és sajnálatos az egész.
Egyébként mi van a gyorshajtóval? Előzetesben, szabadlábon?
Ebben igazad van, de én egyedül is elengedem a főútvonalon közlekedőt, főleg nem is volt forgalom, hát még utassal, főleg gyerekkel.
De a gyorshajtókat is sokkal-sokkal jobban büntetném, mert nincs visszatartó erő ez látszik.
A másik nem gyorsan ment,,hanem tépett,ez nem hiba,,hanem Tilos.
De amúgy a többi ,igen.
Lehet, hogy rosszul fogalmazunk sokan...
Nem hibás, hanem hibázott ő is. Ő abban, hogy várhatott volna egy kicsit, mert úgy tűnik, hogy rosszul mérte fel az autó távolságát és sebességét.
Egy mellék útról kanyarodott főútra.
A másik gyorsan ment, ez azt hiszem már teljesen biztos, bár nem követem minden nap a híreket.
Ő ebben hibázott.
Azt gondolom, hogy mindkét sofőr hibázott, de igazán hibás nincs. Nem szándékos volt, nem hinném, hogy azért ment gyorsan a másik autós, hogy ez történjen.
A baj az, hogy egyáltalán megtörtént ez a baleset és ilyen kimenetele lett. Sokakkal megtörténik hasonló. Sallai Nóra színésznő, ezért van nagyobb visszhangja.
Majd a kirendelt szakértő megmondja.
Olvastam én fura dolgokat közlekedési bűncselekmények aktáiban, jellemzően megosztják a felelősségteljes, főleg ha egy hosszú, tök sík,belàtható terepről van szó, pl hogy volt-e lehetősége felmérni az érkező sebességét 🤷♀️
Nem merültem bele nagyon, egy autós szakújságíró véleményét olvastam. Szerinte ha a csávó nem egy Boing sebességével közlekedik a városban, nincs ütközés.
Valószínűleg Nóra is saját magát fogja hibáztatni élete végéig, de ha a szakértőnek hihetünk, egyáltalán nem hibázott.
Nincs igazság,,aki látta videót nem biztos hogy így gondolja.
Nem ő a hibás,,az viszont lehet hogy rosszul mért fel egy helyzetet,,ez hiba.
De kár is ezen rugózni,rettenet.
A karácsony most sokadlagos szempont a családnak.
Még nem tudja, hogy meghalt a kisfia. Már kerekes székben ül -írják a hírek. És nem érdeklődik a kisfiú után?
Én sem veszem le róla a teljes felelősséget:(
De nem az én dolgom ezt eldönteni, illetve a 'hakkal' nem megyünk semmire, hiszen nem megtörténté nem lehet tenni.
Még nem tudja a kisfiát, ez majd a következő menete lesz:((((
További ajánlott fórumok:
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- A fiam szégyelli a családját
- Utálom apám új családját, nem akarok velük karácsonyozni
- Lehet olyan ok, ami miatt egy többgyerekes anya ott hagyhatja a családját?
- Kell szeretnem a parom csaladjat?
- Meddig mehet az így, ha nem tiszteljük egymás családját?