Csalàdon belül egyedül èrezni magàt valakinek?Van ilyen?Pàr ève egyedül tőltöm a szentestèt,nem vèszes.A csalâdtagokkal interneten tartjuk a kapcsolatot. 25-26 -àn talàlkozunk.
Fogalom keveredés van. Aki egyedül tölti a karácsonyt, azaz egyedül érzik magukat. Szerintem ez nagyon kevés emberre jellemző. ÉN is egyedül töltöm, de megjártam a poklok poklát. Jobb így egyedül, békeségben, és szeretetben. Ezek nem létszámtól függenek. Családon belül is lehet egyedül érezni magát az embernek, persze. De a másik ember nincs senki sajnálatára rászorulva. Neki épp úgy jó ahogy van. Nem tudom mi áll mögötte.
ja amúgy elhiszem miről írsz sokan csak az ajándék a fényűzés a kivagyiság meg össze ülnek gazdag rokonok szegényel és lenézik dicsekednek meg a mű mosoly jó pofizás utána meg egész évben rád se néz
Nekem ez 3 napig tartó gyomorgörcs a toxikus családom miatt. Gyűlölöm az egészet, pedig a Karácsonnyal nem lenne bajom, de ez a viselkedés, amit tűrnöm kell tőlük tönkretesz.
Szerintem nincs baj azzal, ha valaki egyedül van ilyenkor. Ezt az állapotot én is inkább elcserélném a békés, nyugodt egyedüllétre.