Saját jogon járó családi pótlék. Ezekkel a betegségekkel van esély, hogy most is megkapom a felülvizsgálat után? (tudásbázis)
Szerintem az állapot javulása vagy romlása dönt az elbírálásban, nem maguk a betegségek.
Feltételezem, hogy a stagnálás is a folyamat továbbvitelét jelenti, de olvastam már olyat is, hogy aki nem romlott, arra azt mondták, hogy hát akkor ő jól van. 😶
Sziasztok!
Gyerekkorom óta kapok családi pótlékot. Mióta egyetemre járok pedig saját jogon. Több betegség miatt. Ha ez segíthet abban megkapom-e most is megírhatom a BNO kódokat.
5 éve ráírták a papírra mi mennyit ér. Akkor a két főbetegség 40 és 10%-ot ért. Az egyéb betegségek pedig 10-et. 3 éve semmit sem írtam csak az 51%-os egészségkárosodást. Az állapotom azóta nem javult sőt egy két plusz betegség előjött.
Szerintetek változott annyit az elbírálás hogy amik bőven 50% feletti értéket értek 5 éve most ne érjenek annyit? Valamint érdekes hogy 5 éve behívtak addig 3 éve csak a papírokat kérték.
Január 31-ig él a mostani és nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége és hogy mikor jön az értesítő hogy bekell-e mennem vagy elegek a papírok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?
- Van jelentősége annak, hogy a családi pótlék szakértői felülvizsgálat eredményét nem kaptam meg, de a pénzt kiküldték?
- Családi pótlék felülvizsgálatnál van jelentősége, hogy a megyénkben vagy máshol végzik el?
- A mostani helyzetben mennyi idő, mire a családi pótlék komplex felülvizsgálatot elvégzi a kormányhivatal?
- GOR, Reflux betegségek esetén jár a megemelkedett családi pótlék?
- Ha az EESZT-ben lezártnak írják a családi pótlék felülvizsgálatot, mégis meddig ül még rajta a kormányhivatal?