Hogyan, mire érdemes használni a rúdmixert? (tudásbázis)
Mi sem eszünk krémleveseket. Én csak és kizárólag vadaskészítéshez és gyümölcspéphez használom.
Minden másra más gépem van.
Ilyent nem is láttam...🙂
Van egy tömzsibb rúd, ebbén motor. Illeszthető rá vékonyabb rúd, végén acélkéssel. Magas, keskenyebb pohár.
Mi nem eszünk krémleveseket, igazából csak befőzésnél nyújt segítséget, de ahhoz pótolhatlan. Sóskakrém, spenót, gulyáskrém, bizonyos lekvárok stb.
Nekem egy teljesen egyszerű Selecline Botmixerem ( [link] van, amit kb. 3 ezerért vettem már vagy 5 éve, de eszembe sem jutott, hogy elolvassam a használati útmutatót, hanem amikor aktuális lett, akkor használtam, ahogy szoktam.
Nem mérem stopperrel az időt és könnyen meglehet, hogy percekig dolgozik.
Az enyémhez nincs edény és nincs plusz fej sem, de le lehet tekerni az elejét, gondolom lehetne mást is tekerni rá, de nincs rá szükségem, mert van robotgépem, aprítógépem, darálom, stb., így ez pont csak erre kell.
Az én véleményem, hogy használd amire gondolod és nem kell az időt sem mérni. Ha nem bírja a kiképzést, akkor tönkre megy max. és veszel másikat;)
Van a rúd, ami maga a gép. Erre van a mixer fej, a habvero fej, és az aprito doboz, tetovel, kessel.
3in 1 😊
Krémlevesek, turmixok, szendvicskrémek készítéséhez jó. A 15 mp-et úgy értik, hogy bele a keverendő cuccba, beindítod, kever,leállítod. Megint beindítod, kever, megint leállítod.
Próbáld ki. Verébre se ágyúval kell lőni.
Hát max bekrepal es veszel olyat, amilyet szeretnel es praktikusabb.
Nekem nagyobb teljesitmenyu van, habvero fejjel, illetve apritoval.
Mar a masodik gyereknek keszitem vele a pureket, magunknak mindenfele kremlevest, szendvicskremet. (Padlizsankrem, tojaskrem, tonhalkrem)
Gyumolcsturmixokat. A habverovel sutikhez kremet, tejszint, tojashabot. En a krumplipuret is a habvero fejjel szoktam.
Az aprito reszvel hagymat, repat, fokhagymat szoktam apritani.
Szoval szerintem hasznald, tart, amig tart.
Nálam egyszer leégett a motorja - kuka lett. 😬
Amúgy én szinte csak krémleveshez használom, elvétve más ételekhez. Inkább a robotgépbe teszek minden mást.
Én nem állítom le. Mondjuk erősebb gép.
Krumplipürét ne csinálj botmixerrel, mert nyúlós takony lesz belőle.
Én krumplipürét krumplinyomóval és/vagy robotgéppel készítek.
Turmixot, turmixgéppel.
A botmixer én vadashoz és gyümölcspépesítésre használok...
Nekem jóval nagyobb teljesítményű van ráadásul állítható hogy mikor milyen teljesítményen dolgozzon.
Ilyen nekem is van, hogy x időnként álljak meg, de csak ha a turbó gombot használom.
Van, hogy nem állok le, semmi baja.
Azt mondom a puding próbája az evés.
Próbálgasd mire képes.
Sziasztok.Előrebocsátanám azért vagyok anoim mert szerintem szét leszek oltva.🙈🙊Legabbis tapasztaltam már itt olvasgatva,mások posztjai alatt úgy hogy így döntöttem. 😊 😅
Ugyanis eddig egyszer sem használtam botmixert. Most kaptam egyet ajándékba.Egy egyszerű kis 250w olcsó egyfejes, pohár nélküli, kis pengès.Nem márkás. Tudom hogy krémlevesek ,krumpli pürèhez,szószokhoz,(turmix italkokhoz is??) használható. Hasznos kis darab -csakhogy töröm a buksim amit olvastam a tájèkoztatón.15mp után állítsa le, és 10 perc szüneteltetés után üzembe helyezhető.😱 Ennyi idő tulajdonképp mire elég 15mp? 250w nál? Például ha krumplipürènèl vagy pèpesitèsnèl ha krèmesre szeretném.Ennyi idő elég lenne? Ennyire gyenge akkor mire használhatom igazából? Ital turmix bele fér? Utánna olvasgattam,de ott is ajánlják a 600w -os készülékeket.Tanácstalanul állok egy régóta tervezett kézi mixer mellett (nem ilyen gyengére akartam beruházni,de ha már kaptam ... mondom magamnak :ajándèk lónak ne nézd a fogát.. Persze hogy örültem természetesen hisz, mégiscsak kaptam. Csak egy kérdés:Mire használhatom bátran, ami még ennél a teljesitmènynèl nem krepál be? Nem szeretném szakszerútlenül használni. Nincsenek nagy elvárásaim vele.