Rubint Réka - Napi 20 perc, ki tart velem? (beszélgetés)
Naná. Aug közepén megyünk nyaralni, addig most már semmikép nem hagyom el magam. Ma jött meg, Sajnos nagyon rosszul viselem mindig, de még igy is megy a torna minden nap. Ma éppen zumba és has volt. Holnap sztem Réka napi 20 perc comb és popsi, meg innen onnan szedtem össze kar, váll edzsét. Egy jó ideje megvan, papiron összeirogatva. Azt hiszem a nagy része Péntek Enikő féle.
De remélem nem egészségügyi dolog, vagy legalábbis nem komoly. :)
Sziasztok! :)
Én kb. 3 hónapja kezdtem el Rékára tornázni. Soha semmit nem mozogtam, az erőnlétem a 0-nál is lejjebb volt. Az étkezésemen is változtattam, az Update szerint eszem. Ennek a 3 hónapnak az eredménye -10 kg, és most már naponta 90-120 perc Réka tornát simán kibírok + futni is elkezdtem(na azt végképp nem bírtam sohasem:)) és az első pár alkalom után már 5km-t sikerült megállás nélkül. :) Azóta hetente 1x Power Plate-et is beiktattam. Teljesen átformálódtam kilókban, centikben, ruhaméretben, mindenhogyan. :) Sosem gondoltam volna, hogy valaha is ennyi mozgást kibírok majd, ugyanis 3 hónappal ezelőttig én voltam a világ leglustább embere. :)
Mindenkinek sok sikert, kitartás, és az eredmény nem marad el! :)
Szombatra a nyakamat elaludhattam, úgyhogy pihenés volt. Bár tegnap egész nap talpon voltunk, két hatalmasat is sétáltunk, este éreztem is.
Mára comb is és has is a terv. Párom most délutános, úgyhogy tudok este tornázni. Ilyenkor sokkal jobban esik. :)
Nekem tegnap kimaradt minden... De majd ma :)
Még a combom kicsit fáj, úgyhogy a cél a 20 perc hasizomból legalább 15.. Sokat akarok? :D
Szia!
Nagyon ugyes vagy akkor, ha nincs izomlázad :)
Hát én sokmindent olvastam róla és sokan írták, hogy fogytak tole.. Persze olyan is volt, aki azt írta nem... Szerintem ez úgyis egyéni :)
Sziasztok!
Mondhatni szerencsés vagyok, mert a hasammal meg vagyok elégedve... az mindig kicsit izmos volt, és ha rádolgozok, hamar látszik, ott semennyi felesleg nincsen. Csak a combon és popsin :(
Tegnap futottam, majd 20 perc combból 15 percet bírtam. Normál guggolással csináltam, hogy a térd nem megy a boka elé, csak kapaszkodással tudtam kivitelezni. Mára nincs izomláz... Ma délután popsi-csípő jön :)
Van valakinek már tapasztalata Réka tornáival? Olvaszt centiket?
Nekem is a hasizom van tervbe, hogy tobbet birjak belole megcsinálni :)
Mert sajnos nekem is az a legkritikusabb pontom :(
Igen, tényleg fontos. Igazad van, tudom is, de valahogy... Nem tudom megmondani, elmarad. :)
De azt se értem, hogy néha miért sikerül piszok jól, máskor meg semmit se érzek.
Egyébként a többiekhez szólva, tényleg elismerés annak aki elsőre 10 perc körül teljesít. :D Még a láb csak csak, de a has az valami rettenetesen nehéz...nekem :) Mondjuk a majdnem végigcsinálás már jólmegy, nehéz megmondani, amikor mást is csinálok, nem "csak" Rékát.
Szia! Gratulálok :)
Szerintem addigra biztos sikerul majd :)
Én ha este még éhes vagyok, mindig iszok sok vizet és már nem is leszek éhes :D
Sziasztok! Orulok, hogy mindig tobben vagyunk.. :)
A combomban még nekem is izomláz van.. De akkor lehet megint nekiállok ma a has részének.. Hátha tobbet fogok bírni..
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni :) Szeptemberben lesz az esküvő, cirka másfél hónap van még addig. Eldöntöttem, hogy minimum 5x Rékázom : egyik nap futás + comb, másik nap csak csípő: ezek a legkritikusabb részeim. Odafigyelgetek a kajára (a vacsora a legnehezebb), de így is fogytam tavalyhoz képest 6 kilót, de még még centiben szeretnék lemenni : csípőből még 1-1,5 cm, az a 94 cm nekem nagyon szimpatikus :) combból is még 1-1,5 cm, és akkor meg leszek elégedve :D
Szerintem, hogy ha a hasazásból nyolc percet tudtál megcsinálni lilla, az nagyon szép, mert szerintem piszok kemény az az edzés.
Megvan a hasizom is.. Igaz csak az elso 8 perc ment belole.. Szégyenlem is magam, hogy nem bírtam tobbet..
Ki mit csinált ma? :)
Arra nem sikerült még rájönnöm, hogy izomlázra akkor jó rádolgozni, vagy nem? Tudja valaki esetleg?
Úgy hallottam, hogyha rádolgozunk, akkor "kissebb" izom képződik, ezért hagyni kell regenerálódni, de fordult már elő, hogy napokig éreztem.
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Rubint Réka Napi 20 perc- hatalmas kitartással :) Valaki csinálja még?
- Rubint Réka napi 20 perc has edzésével ki mit ért el? És mennyi idő alatt?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?