Rovus vasalót szeretnék vásárolni. Állítólag a ruhákat fogason is max. 1-szer kell végigsimítani a géppel. Szerintetek vegyek? (tudásbázis)
Nekem gőzállomás van.3,5 bar-al nyomja ki a gőzt,de függőlegesen nem vasal szépen az sem.Ha már ennyi pénzt kiadsz,akkor szerintem jobban megéri.
Gondolj arra,ha ágyneműt akarsz vasalni,akkor azt hova lógatod?Lehet,hogy ér valamit a vállfán lógó ruhákhoz....de a többi?!
Szerintem ne vegyél. Úgy gondolom,hiába a nagynyomású gőz,ha nem nyomod rá, akkor csak a nagy gőztől ráncos lesz a ruha, sima sose.
Kipróbáltam a hiper-szuper vasalómmal a függőleges vasalást, vállfán, nagy gőzzel, onnan a tapasztalat.
Sosem lesz olyan a ruha,mint a deszkán.
Kissé húzós az ára ( 20.000.- ), és nem szeretném ezt a pénzt fölöslegesen kidobni az ablakon.
Viszont ha jó, nekem megérné, mert rengeteget kell vasalnom, de legtöbbször csak egy eldugott helyen tornyosula sok ruha.
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Érdemes olyan hajvasalót vásárolni, ami nedves és száraz hajra egyaránt használható?