Rövid menstruáció hosszú helyett...babára várunk. (beszélgetés)
:(
De majd a köv. ciklusban, hajrá!!!
Nagyon sajnálom Jambesz... :-)
De nagyon érdekes, hogy pont ilyen témában írtál nekem ma reggel jött meg 25. napra, ami nagyon furcsa, mert inkább később szokott meg jönni mint hamarabb. Mi is várjuk a babát nagyon és sok mindent meg is tettünk ezért... Szóval azt mondjátok, hogy ha nem tart annyi ideig mint a szokásos ciklus, akkor még a terhesség "előjele" is lehet?
Hát, akkor nem tudom... De szerintem lődd csak el azt a tesztet, legrosszabb, ami történhet, hogy nega lesz. Ha meg pozi, akkor öröm és boldogság:)
Azért majd írd meg, hogy mi lett!
Köszönöm, hogy válaszolsz. :-)
Igen, szinte percpontosságú volt. Nekem is van barnázás a 20. naptól, ami egy időben nagyon zavart, mert korábban ilyet nem tapasztaltam. Nem számolom már, hány hormonvizsgálatra küldtek emiatt, de mindent rendben találtak.
És ez a 2 napos abban az időben volt, mikor rendesen meg kellett volna jönnie, vagy esetleg hamarabb? Erős vagy gyenge volt?
Ezeket azért kérdezem, mert mikor én 14 hónap várakozás után terhes lettem, kb 1 héttel a várható mensi előtt elkezdtem enyhén vérezni, ami inkább barnás volt, 3 napig tartott. Mivel nagyon stresszes volt akkoriban a melóm, azt hittem, az kavart be és hamarabb megjött, a rendes mensi idején viszont nem jött semmi, pár napra rá pozit teszteltem...
További ajánlott fórumok:
- Enyhe barnázás, bordós "vérzés" menstruáció helyett, mi lehet?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- Barna folyás menstruáció helyett, mi lehet?
- A legutóbbi menstruációm helyett barnás folyásom volt, görcsöltem is, szerintetek mi lehet?
- Előfordulhat, hogy úgy fáj a hasam, mintha megjönne a menstruációm, de csak "pecsételő vérzés" jön helyette?
- Barnázás - menstruáció helyett