Enyhe barnázás, bordós "vérzés" menstruáció helyett, mi lehet? (tudásbázis)
Sziasztok! Ma megjött a mensim azaz inkább valami nagyon sötét vér és nagyon kevés reggel óta alig van valami...ráadásul egyáltalán nem fáj,ilyen még nem volt soha..és 3napja székletrekedésem is van (ez lehet nem ide tartozik) Kapcsolatban vagxok azt hiszem 3 napja volt szex (óvszerel)lehetek terhes?
Vagy amire gondolok még a kevés folyadék bevitel miatt előfordulhat?
sziasztok, mielobb orvoshoz kene menni, nem lehet igy talalgatni,es vaktaban lövöldözni.
ez komoly dolog.
száz szónak is 1 vége,ORVOS!!!
:D Sajna csak csütörtökön tudok menni, mivel szabin van! :)
De azt már kibírom! :)
Amíg nem fáj, nem görcsöl, nem ömlik belőlem a vér, addig nagy baj nem lehet! :DDD
:D Ez tök jóóó! :)
Egyébként anyukám is sokkal jobban érzi magát azóta! :) Gratula, hogy így fogod fel, és boldog vagy! :) Nagyon helyes! :)))
Anyukámnak is ez volt... 2007-ben vették ki a méhét... de ő akkor 44 éves volt... én azért még elég fiatalnak érzem magam 28 évesen ehhez! Ráadásul úgy, hogy minden hónapban megyek dokihoz ellenőrzésre...
Sajnálom ami veled történt... de nyugtasson az a tudat, hogy van mér két egészséges gyermeked, és boldoggá tesznek! Ne sajnáld... örülj annak, hogy végre megtaláltad az igazit... :) Az nagy dolog ám! :)
Nemtom mennyi idő alatt tudott kialakulni... egyszer csak ott volt, én is a barnás vérezgetés miatt mentem el orvoshoz... aztán nézte a doki félévente, csak nőtt, növekedett... aztán műtét, aztán 37 évesen kipakoltak (már a méhem volt a miomában, nem fordítva)...
Amúgy jól vagyok, tényleg... sokkal jobban érzem magam azóta. Ami szomorú volt, hogy 40 évesen találtam meg azt a férfit, akinek boldogan szültem volna még egy gyereket (nekem van már kettő), és akinek minden vágya egy gyerek lett volna. :o(
Szia! :) Nagyon köszönöm, hogy írtál!
Igazság szerint mi már 2 éve próbálkozunk babásodni, május 29-én volt egy petevezetőáfújásom és egy eü kaparásom, múlt hónapban ultrahangon láttunk egy gesztációs gyűrűt, de egy kétnapos vérzés eltüntette (állítólag), de a tüneteim azóta sem múltak... és 37 a hőm is! Szóval fogalmam sincs mi lehet ez, de életemben nem volt még ilyenem!
Szia, azért írok, mert magam is sorstárs voltam, sokáig küzdöttem ezzel.
Ez a dolog nagyon sok mindentől lehet, egy hüvelyi UH és komplex hormonvizsgálat segíthet tisztázni a kiváltó okot, és megtalálni a helyes gyógymódot .
Sziasztok!
Olyan sorstársakat keresek, akiknek szintén volt már részük olyanban, hogy mensi helyett csak egy kicsi barna jött pár napig, majd bordós barna vérzésszerű, de az sem túl sok, és mindez fájdalom nélkül. Mitől lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- A "rendes" menstruáció(s vérzés) elötti barnázás a mensi elsö napjának számít?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- Barna folyás menstruáció helyett, mi lehet?
- Rövid menstruáció hosszú helyett...babára várunk.
- Barnázás - menstruáció helyett
- 1 napos menstruáció és 4 napos barnázás