Előfordulhat, hogy úgy fáj a hasam, mintha megjönne a menstruációm, de csak "pecsételő vérzés" jön helyette? (tudásbázis)
Dokihoz is kene menned, az a tuti. O bizti tud felirni vmit, amivel nem kell minden honapot vegigparaznod...
Van egy mondas: egy no 2 dologert kepes megtenni barmit; azert,hogy legyen gyereke, meg azert,hogy ne legyen.
Nem a srac fog szivni,ha barmi van, hanem csakis te!
En is olvastam az ezelotti forumkiirasodat... Ugyanazt tudom mondani,mint az elottem szolo,hogy vedekezni,vedekezni,vedekezni. Egyszercsak ugy maradaz, mehetsz abortuszra ,mert az vilagosan latszik, hogy nem kivanatos a "dolog" viszont utana mjad szenvedhetsz azzal, ha babat akarsz. Oszinten szolva ez nagy igazsagtalansag lenne, mert mas lanyok/nok meg barmit megtennenek azert,hogy lehessen gyerekuk... Ugyhogy,ha a pasidnak kenyes a gumi tema, akkor talaj vmi felnotthez illo,felelosegteljes modszert,ha mar egyszer szexeltek...
Nem kioktataskepp, de gondolkodj el ezen,mielott bekovetkezik az,amire nem varsz!
További ajánlott fórumok:
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- 10 nappal menstruáció előtt pecsételő vérzés
- Volt már menstruáció után 10 nappal pecsételő vérzésed?
- Fogamzásgátló szedése mellett nektek előfordul, hogy késik a menstruáció, vagy mindig pontosan jön meg?
- Másnál is előfordul, hogy menstruáció előtt hasmenés jelentkezik?