Rostonsült hal gombával besamelmártással recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
A Rostonsült hal gombával besamelmártással hozzávalói:
Tengeri halfilé
1 kis üveges gomba
halfűszerkeverék
Besamelmártás:
kevés vaj
kevés liszt
tej
szerecsendió
A Rostonsült hal gombával besamelmártással elkészítési módja:
A tengeri halfilét a fűszerkeverékkel megszóróm. A gombát picit előpirítom majd a halfilére halmozom. Tepsibe teszem.A tetejére besamel mártást készítek. Előmelegített sütőben készre sütöm. Zöldkörettel vagy savanyúsággal tálalom.
Nagyon finom,könnyű étel.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 07b78727ed, 2010. máj. 1. 07:05
A rostonsült hal gombával besamelmártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.