Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Rostonsült hal gombával besamelmártással recept

Rostonsült hal gombával besamelmártással recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Rostonsült hal gombával besamelmártással hozzávalói:
Tengeri halfilé
1 kis üveges gomba
halfűszerkeverék

Besamelmártás:
kevés vaj
kevés liszt
tej
szerecsendió


A Rostonsült hal gombával besamelmártással elkészítési módja:
A tengeri halfilét a fűszerkeverékkel megszóróm. A gombát picit előpirítom majd a halfilére halmozom. Tepsibe teszem.A tetejére besamel mártást készítek. Előmelegített sütőben készre sütöm. Zöldkörettel vagy savanyúsággal tálalom.

Nagyon finom,könnyű étel.


Kategória: Halas ételek receptjei


A rostonsült hal gombával besamelmártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook