Röplabdázás (beszélgetés)
Sziasztok:)
Szerdánként este 6-tól 8-ig van röplabdázási lehetőség kezdő szinttől bárki számára. Helyszín a Flórián tér közelében van, könnyen megközelíthető a 86-os busszal vagy az 1-es villamossal. A terem új, labdák biztosítva. Ára 1600ft, ami 2 óra aktív edzést jelent, és megfelelő létszám esetén csökkenne.
Ha érdekel az edzés vagy szükséged lenne még pár infóra írj nyugodtan a wlilla7@hotmail.com e-mail címemre:)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? 21 éves lány vagyok és régebben már röplabdáztam 3évig,de aztán felkerültem pestre és abbamaradt. de kezd hiányozni a mozgás,nem tud valaki egy csapatot ahova ha nem is rendszeresen de eljárhatnék játszani?
elöre is köszi a választ.
Hát de senki nem ír...
Mitt tegyek??? A fejlécet csak nem bérelhetem ki, hogy a * diéta helyett a "gyertek röpizni, fogyi sc sportfelvételi:)" felirat virítson, alatta, jelentkezniÚjévnél, röpis múlt előny, ha megismered a röplabdát, tuti tag vagy:)
OKÉ :)
Köszönöm a megtiszteltetést :D
Az nagggyon jó lenne, de 300 km-re lakom.
Max. 1-szer. Legfeljebb csövezem :)
Virtuális röpi?:) BPre nem tudnál esténként bejárni? Hetent 1-3 alkalom?
Te lennél a 4eske;)
Sziasztok!
Én is szeretek röpizni, suliban játszottam is. Szívesen csatlakoznék én is.
Csak az baj, hogy messze lakom. :(((
Sziasztok Lányok!!
Én is szívesen csatlakoznék.
Nem tudom:(
De én bennelennék egy Bp 3ik kerültei munka utáni pötyögésben;) Keresnénk termet, és összegyűjtenénk csapatokat....
Sziasztok!
Segítsetek lécci! Már régóta keresek olyan helyet Budapesten, ahol hobbyból esténként lehet röpizni! Tudtok ilyen helyet?
Köszcsi!
Juci
Köszi szépen.
Következő héten is lesz egy ilyen verseny amire megyünk.Majd beszámolok róla.:)
Sziasztok!
Imádok röpizni, csak sajna én nem lakom közel..Pedig benne lennék egy ilyen buliban..
Héééééééééé, nem-nem!!!
Nincs kivételezés, úgy is belerángatunk!!! :D :D :D
Szerintem a játék is jó muri lesz...:D
Tehát akkor hol is laksz?
És majd számolj be a röpiversenyről, hogyan szerepeltél, mi lett az eredmény, stb.. :D
Sok szerencsét!!!