Romantika (beszélgetés)
Szerintem ez is romantikus, figyelmes volt. Tök ari.
Én nagyon szeretem amikor valaki tényleg ennyire óvja a párját, figyel rá.
Igen: ebben ugye van egyszer az, hogy én míg őt nem ismertem: nem is tudtam sütni. Ellenben vele, egy férfival.
A kedvencséget nem tudta: egyszerűen akkor ennyire úgy volt, hogy mi ikerlelkek vagyunk. :-)!
Hmm: de szép is volt..
Lehet, hogy másnak nem romantika, de nekem akkor is jól esett és sose fogom elfelejteni.
A párom annak idején mindennap haza kisért. Egyszer a hóna alatt szorongatott egy vastag széthajtogatott papír dobozt. Ősz volt, gondolta, ha leülünk a téren a padra ne hogy felfázzak.
Kár, hogy leszokott erről a jó cselekedetről. Pedig tényleg jólesik a nőknek néha egy-egy szál virág, egy kis csoki. Szerintem ilyenkor egy nő jobban érzi, hogy a másik szereti őt.
Nemrég mondtam az egyik barátnőmnek, hogy a férje milyen romantikus, hogy meg-meg lepi őt virággal, és meglepődtem amikor azt mondta, hogy nem romantikus, csak vesz neki néha, mert tudja, hogy az jólesik neki.
Jó olvasni ezeket a kis történeteket.
De jó! Honnan tudta meg, hogy régen ez volt az egyik kedvenc sütid?
Nekem még nem sütöttek. :( Viszont főzni már főztek finomat. :)
De ez olyan megható, hogy tényleg olyat sütött, amivel valóban meglepett.
Olyan érdekes ez.. De amikor körülbelül 2 hete ismertük egymást, és egyik hétköznap átjött hozzám a párom: akkor mikor kinyitottam az ajtót: egy dobozzal állt az ajtóban. Ez egy süteményes doboz volt: és benne azzal a sütivel: amit nagymamám sütött nekem réges-régen sokszor, szerettem. És a párom: úgy, hogy erről fogalma sem volt: ezt sütötte nekem. :-)! Ez akkor olyan hihetetlen volt, mondjuk még ma is.
Nade: azóta 1,5 év telt el: sajnos a romantikus dolgok már eltűntek.. :-(!
Nekem van őrült sztorim... csak sajnos a családom is olvassa az oldalt, és háttőő....
Esetleg privátban... ;)
Senkivel semmi romantikus nem történt?
Pl. szerenád?...