Kihaltak a lovagok, oda a romantika? (beszélgetés)
És a mai napig olyasmivel lep meg, aminek tényleg örülök és akkor, amikor vágyom rá. (Nem bármikor, hanem ünnepeken, mert én a spontán megnyilvánulásokat nagyon változóan fogadom.) De én úgy látom, hogy a környezetemben a legtöbb férfi így viselkedik a feleségével. Vagy én vagyok jó helyen :-)
Én is találkoztam több olyan úriemberrel is, akik virágokat hoztak randevúra, meg udvariasak voltak. Azonban sokszor az volt az érzésem, hogy nem rólam szól a dolog, hanem csak fitogtatja, hogy ő mekkora lovag és a nők tisztelője (nem az én tisztelőm, hanem általában a nőké). Az ilyen próbálkozásokból rendszerint nem lett kapcsolat. Aztán jött a mai férjem, aki szintén udvarias, előzékeny, illemtudó és ő valóban figyelt rám. Rájött, hogy pl. a virágot nem tudom értékelni, ellenben a finomságokat igen. Nem a lovagok haltak ki, hanem a valódi másikra figyelésből adódó lovagiasság.
Hát majd megcsókol és fiatal királykisasszonnyá változol:)
az Óperencián túlra?akkor már fiatalabbat visz.
Kitartás Erzsike, mindjárt itt egy lovag és elvágtat veled!:D
Királylány dala
Én vagyok a bús királylány,
akit elrabol a sárkány,
csak hull, csak hull, hull a könnyem,
senki sincs, aki megmentsen.
Álmodtam egy királyfiról
engem szeret, nékem dalol
csak hull, csak hull, hull a könnyem,
senki sincs, aki megmentsen
:D
én vagyok a szép királylány/hahaha/
Lovag csak a hercegnőknek jár!
Nem vagyok romantikus alkat. Hmmmm remek, akkor már lovag sem lehetek...
Aki szeretné bizonyítani, hogy még létezik, nyugodtan keressen :)
Üdvözöllek dicső lovag,
szép a ruhád, szép a lovad!
Mi szél hozott, mondca erre?
Mi vagyon a szíved terve?
...dehogy haltak ki :)
Csak kevesebb lett a lovag - én ma is kaptam versikét az Életemtől :)
mara csak 2 fajta letezik a rendes ès a paraszt.lovagok màr règ kihaltak
:) Érdekes téma ez és azt gondolom elég kényes is sokak önérzetének egy el pasisodott világban amelyben mindkét nem kreatívan munkálkodott :) Számomra még is érdekes és sok irányban elgondolkodtató téma a mai eltúlzottan személyre szabott világunkban :)
Csodás napokat mindenkinek :)
majdnem.egyre kevesebb pasit erdekel a romantika napjainkban!
Nekem egy barátom panaszkodott arról, hogy nem működik a kapcsolata. Kiderült, hogy aznap mikor megismerkedtek lefeküdtek egymással, másnap már össze is költöztek. Kérdem én, hova tűnt az udvarlás? Hol van a folyamat, amikor fokról fokra megismeritek, felfedezitek egymás személyiségét, lényét? Egyből fejest ugrani a hétköznapokba? Mire fognak emlékezni öreg korukra? Hol a romantika?
igen, ez nekem is nagy kedvencem:)
(olykor még ha egyedül vagyok is 'megterítek így')
s hihetetlen jó érzés ha ezzel várnak:)
hajrá fiúk!!;)
kád szélén gyertya mécses, rózsa szirmókat szorni a kád vizébe mikor benne fekszik csak úgy,.ez elég romantikus? néha meg teszem
ritka fajta a tied és többen vágyakozank ilyen stílus után, mint amit hiszel.
romantikus séta holdfényben,néha évi 1-2 alkalom rózsa csak úgy
Mi szoktunk romantikázni.Szoktam virágot is kapni és nyáron volt,úgy hogy kitalálta a Kedvesem,az éjszaka kellős közepén,hogy menjünk el sétálni.
További ajánlott fórumok: